Hoe vaak lees je eigenlijk nog een boek? Dit artikel lees je op een beeldscherm van een PC of mobiel apparaat, terwijl de boeken in de kast staan te verstoffen. Misschien zou je meer boeken lezen als je ze wat vaker onder ogen krijgt, en dat geldt ook zeker voor de rest van het gezin. Met een steigerhouten boekenplank kun je al je favoriete boeken etaleren zodat ze weer gezien worden.

Steigerhouten boekenplank

Er zijn veel soorten hout, steigerhout is zo genoemd omdat het in de bouw wordt gebruikt om overheen te lopen. Dat betekent dus ook dat steigerhout erg sterk en duurzaam is, ideaal voor een steigerhouten boekenplank dus. De grijze sluier bij hergebruikte steigerhouten planken komt van het cement dat door het lopen in de nerven van het hout is gekomen. Het resultaat is een prachtige kleur die eigenlijk overal mooi staat. Je kunt een steigerhouten boekenplank eenvoudig aan de wand bevestigen met leren plankdragers, nog zo’n mooi en sterk natuurproduct. Bij leren plankdragers kun je ook vele kleuren kiezen die aansluiten bij de steigerhouten boekenplank, of juist een opvallende kleur voor een mooi contrast. Deze combinatie is zeer sterk, je kunt er dus zonder problemen een aantal dikke pillen op kwijt.

Meer dan boeken

We noemen het een steigerhouten boekenplank, dat betekent uiteraard niet dat je beperkt bent tot het etaleren van boeken. Eigenlijk is het gebruik van planken aan de muur in combinatie met
leren plankdragers de ideale manier om lompe kasten in de kamer te vervangen. De ruimte krijgt daardoor een meer open karakter, persoonlijke objecten en decoraties zullen weer eens gezien worden. Wanneer je kinderen hebt kun je interessante speeltjes op de plank leggen, zet er ook wat leuke kinderboeken bij om lezen bij de volgende generatie ook interessant te maken. Een steigerhouten boekenplank nodigt de gezinsleden uit om actie te ondernemen, dat kun je met een gesloten kast niet op deze wijze bereiken.

Winkelwagen
Scroll naar boven