Industriële woonaccessoires

Bij onze zoektocht naar de mooiste accessoires in huis komen we af en toe pareltjes tegen die niet in ons assortiment mogen ontbreken. De industriële woonaccessoires van Loftdeur geven elke ruimte een uniek uiterlijk, van de deur tot aan het toilet. Bovendien worden de accessoires met vakmanschap vervaardigd. Van al onze industriële woonaccessoires hebben wij een beperkte oplage, zo ook onze deuraccessoires. Hier vind je verschillende sloten en bordjes die van je schuifdeur een echte eyecatcher maken!

Woonaccessoires industrieel

Wanneer je je woning een authentieke uitstraling wilt geven, raden wij je aan dat te doen met onze woonaccessoires industrieel. Zo kan een schuifdeurgreep jouw deur een hele nieuwe sfeer geven. Deze grepen hebben een tijdloze uitstraling en zijn bestand tegen intensief gebruik. Wil je het kleinste kamertje in huis ook voorzien woonaccessoires met een industrieel tintje? Bekijk dan onze toiletaccessoires! De bordjes zijn met zorg vervaardigd door een Nederlandse smid, waardoor elk bordje uniek is.

Industrieel accent woonaccessoires

Voor woonaccessoires met een industrieel accent zit je bij Loftdeur goed! Bekijk ons ruime aanbod aan toiletrolhouders, deurgrepen en haakjes. Inspiratie voor woonaccessoires met een industrieel accent kun je opdoen op onze Facebook en Pinterest pagina’s. Heb je vragen over je bestelling of de montage van de accessoires? Onze deskundige klantenservice staat voor je klaar! Bestel nu jouw industriële woonaccessoires bij Loftdeur en je krijgt je pakketje binnen enkele dagen thuis geleverd.

Winkelwagen

Test

Welke kleur zoek je?

Filteren op eigenschap

Scroll naar boven