Meubelbeslag

Toont alle 6 resultaten

Meubelbeslag

Het Loftdeur deurbeslag is in de loop der jaren bekend geworden vanwege de hoge kwaliteit en het aantrekkelijke design. En daar zijn we best trots op. Toch willen we graag blijven vernieuwen, en ontdekken we nieuwe mogelijkheden om ieder interieur van oogstrelende details te voorzien. Neem bijvoorbeeld ons meubelbeslag. Niet gemaakt voor deuren, wel ontworpen volgens dezelfde designfilosofie waar we al ons deur- en meubelbeslag op baseren. En uiteraard volgens dezelfde kwaliteitsnormen, op basis van eerlijke materialen. Dit is deurbeslag dat net zo mooi als functioneel is.

Tijdloos design met een beginpunt

Sinds de dag waarop een kast met lade werd uitgevonden, is er behoefte aan degelijk meubelbeslag. Dit maakt het uiteraard een stuk eenvoudiger om de lade te openen. Er zijn verzonken handgrepen, of meubelknoppen die uitsteken. Onze selectie heeft een tijdloze uitstraling, toch is er wel degelijk een periode die perfect past bij dit design. En dat is de jaren dertig van de twintigste eeuw, de tijd waar de bekende Ton400 producten op gebaseerd zijn. Dit was een periode dat vorm en functie niet langer exclusief van elkaar werden toegepast, maar juist gecombineerd werden voor een gebalanceerd geheel. Die ‘ton’ mag je heel letterlijk nemen, de ronde vorm van de meubelknop dankt deze vorm aan een regenton of wijnvat.

Meubelbeslag

Naast de praktische waarde heeft meubelbeslag uiteraard ook een decoratieve waarde. Onze meubelknoppen kunnen eenvoudig op zowel bestaande kasten en lades als op zelfgebouwd meubilair bevestigd worden. Het design en de kleuren zijn afgestemd op onze andere productlijnen. Denk aan prachtig donker ebbenhout voor een natuurlijke uitstraling met een luxueuze, zachte glans en textuur. De kleuren passen uitstekend bij ons andere beslag met mat zwart, messing of nikkel in diverse uitvoeringen. De bevestiging is zeer eenvoudig, met een lange levensduur zoals je van Loftdeur producten gewend bent. Dit zijn kunstwerkjes om te bekijken én te gebruiken.

Winkelwagen

Test

Welke kleur zoek je?

Filteren op eigenschap

Scroll naar boven