Staat u vraag er niet bij dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice: 030-3200303 of stuur een e-mail: [email protected]

De verwachte levertijden van de verschillende stalen deuren staan hier vermeld.
De verwachte levertijden van de verschillende houten schuifdeuren staan hier vermeld.

Ja, wij hebben een inmeet- en montageservice. Ook werken wij samen met verschillende externe dealers die deze service aanbieden. Voor een overzicht van deze dealers klikt u hier

Inmeetservice: €75,-
Montageservice: €499,-

De draairichting wordt bepaald aan de hand van de richting die de deur indraait als u vóór de deur staat en de deur naar u toe trekt om deze te openen.

Als u de deur naar u toe trekt en de handgreep/klink zit links en de scharnieren rechts, dan gaat het om een rechtsdraaiende deur.

Als de handgreep rechts zit en de scharnieren links, dan gaat het om een linksdraaiende deur.

U kunt geen schuifdeur plaatsen op een gipsplaten wand (i.v.m. gewicht van de deur en ophangsysteem). Het plaatsen van een schuifdeur op Ytong gipsblokken is alleen mogelijk als de blokken 10cm of dikker zijn, het gebruik van speciale gipsschroeven en pluggen is dan een vereiste.

Ja, dat is mogelijk, mits het een onbeschadigde standaardmaat deur betreft. Echter dienen wij hiervoor wel 125,- euro retour/omruilkosten voor in rekening te brengen. Wij komen de deur dan weer bij u ophalen.U mag de retour ook zelf afhandelen. Gelieve er dan zorg voor te dragen dat de deur goed verpakt is en het Retourformulier Deuren volledig is ingevuld.
Gelieve contact op te nemen via email ([email protected]) en foto’s / video’s van de beschadigingen te maken. Wij zullen deze dan beoordelen en met een voorstel tot een oplossing komen.
Alle beschikbare montagehandleidingen kunt u vinden op http://loftdeur.nl/montage-handleidingen/

Bij bestellingen boven de €100,- betaalt u geen verzend- of bezorgkosten. (Afhankelijk van acties e.d.)

Houten schuifdeuren
Meet de opening na het stukadoren en houdt rekening met een overlap van 5cm links, 5cm rechts en 5cm boven (minimaal 10cm breder dan de opening en minimaal 5 hoger dan de opening).

Stalen schuifdeuren
Meet de opening na het stukadoren en houdt rekening met een overlap van 2,5cm links, 2,5cm rechts en 3cm boven (minimaal 5cm breder dan de opening en minimaal 3 hoger dan de opening).

Stalen scharnierdeuren
Meet de breedte van de opening na het stukadoren (sponningbreedte) minus 2 mm = dit is de breedtemaat die u moet bestellen.
Meet de hoogte van de opening na het stukadoren (sponningbreedte) minus 2 mm = dit is de hoogtemaat die u moet bestellen.

Jazeker, wij hebben een showroom. Deze is alleen op afspraak te bezoeken. U kunt hiervoor een telefonische afspraak maken via 030-3200303 of online reserveren. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 uur,  zaterdag van 10:00-14:00 uur. Adres: Schoorgras 20, 5986 PK, Beringe.

Indien u een bestelling wenst af te halen dient u hiervoor eerst een telefonische afspraak te maken zodat wij het product klaar kunnen zetten.

Ons bezoekadres is Schoorgras 20, 5986 PK, Beringe.

 

Ja, wij bieden een fabrieksgarantie van 2 jaar op alle stalen scharnier- en schuifdeuren. Op onze woonaccessoires geven wij 1 jaar garantie.

Nee, de deuren die wij verkopen zijn alleen geschikt voor binnen gebruik

Een softclose systeem is een speciaal mechanisme dat ervoor zorgt dat de deur wordt opgevangen en begeleid zodat deze op een rustige en zachte manier sluit.

Dit zijn twee losse hangers met gelagerde wielen van hard kunststof, twee deurstoppers voorzien van rubberen dopjes en een deurgeleider. Dit pakket heeft u nodig wanneer u meer dan 1 deur wilt gaan ophangen aan de rail.

Onze standaard afstandhouders zijn 34mm lang en zijn bedoeld voor deuren tot 4cm. Wil je dikkere deuren ophangen? Dan heeft u een dikker deur pakket nodig dan kunt u deuren ophangen vanaf 4cm ophangen.

Bij de stalen schuifdeuren die wij verkopen wordt het railsysteem er standaard bijgeleverd. Bij de houten schuifdeuren dient u deze er los bij te bestellen.

Nee, de schuifdeursystemen die op de website staan worden los verkocht. Als u een deur wilt bestellen dient u naar de product pagina van de deuren toe te gaan. U krijgt dan de optie het schuifdeursysteem aan uw bestelling toe te voegen.

Nee, helaas is dit niet mogelijk, tenzij er sprake is van ernstige beschadigingen of fabricagefouten.

Wij refereren hierbij naar artikel 19 van onze Algemene Voorwaarden:

Een maatwerk deur kan, zodra deze in productie is genomen, niet meer worden geannuleerd. De maatvoering kan dan ook niet meer worden aangepast. In productie geeft het tijdstip aan dat wij de maatwerk deur hebben besteld bij onze buitenlandse producent.

Het inmeten van deuren dient door de klant zelf gedaan te worden. Wij houden ons strikt aan de door de klant opgegeven maatvoering en kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor het verkeerd inmeten. Het risico hiervan ligt dus altijd bij de klant.

Een maatwerk deur kan na levering niet meer worden geretourneerd, noch kan er een financiële restitutie plaatsvinden.

Indien deuren niet volgens onze montagehandleiding geplaatst worden vervalt de garantie van de deur.

Mocht er onverhoopt een productiefout in de deur zitten waardoor deze weer verwijderd dient te worden, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele extra kosten die hierbij komen kijken. Denk hierbij aan schade aan de muur (stukwerk) of kosten van de aannemer. De deur dient namelijk altijd inclusief kozijn verwijderd en omgeruild te worden.

Indien uw deur door onze transporteur is afgeleverd, dient u deze te controleren op fouten of beschadigingen. U heeft drie dagen de tijd om beschadigingen per e-mail aan ons te melden. Als wij na 3 dagen geen bericht hebben ontvangen gaan wij ervan uit dat de deur(en) onbeschadigd zijn ontvangen.

Winkelwagen
Scroll naar boven