Wandlampen

Toont alle 4 resultaten

 • Nordic Wandlamp Zwart

  Oorspronkelijke prijs was: €49,90.Huidige prijs is: €24,95.
  50% Korting
 • Industriele Steampunk Wandlamp Black

  Oorspronkelijke prijs was: €99,99.Huidige prijs is: €49,99.
  50% Korting
 • Kubus Wandlamp

  Oorspronkelijke prijs was: €39,00.Huidige prijs is: €19,50.
  50% Korting
 • Industriele Steampunk Wandlamp White

  Oorspronkelijke prijs was: €99,99.Huidige prijs is: €49,99.
  50% Korting

Wandlampen

Sommige mensen hangen kunst aan de muur, andere mensen kiezen liever voor een praktische lamp. Waarom niet beide? De Wandlampen van Loftdeur zijn werkelijk prachtig om te zien, neem dit niet van ons aan maar kijk zelf naar onze brede collectie armaturen voor aan de wand.

Welke stijl past bij jou?

Het elektrische licht werd uitgevonden door Sir Humphrey Davy in 1811. Het zou tot 1841 duren voordat deze technologie daadwerkelijk in gebruik werd genomen. Als gevolg van diverse innovaties in de negentiende eeuw zou Thomas Edison de eerste gloeilamp introduceren die daadwerkelijk geschikt was om in productie te nemen. De rest is geschiedenis, of toekomst, of een beetje van beide. Neem bijvoorbeeld de Industriële Steampunk wandlamp die een retro-futuristische look heeft en doet denken aan het werk van Jules Verne. Het is een stijl die eigenlijk niet bestond vroeger, het is het verleden bekeken door een moderne lens wat het ontwerp heel bijzonder maakt. Over Verne gesproken, bekijk ook zeker onze Nautilus lamp die zijn naam dankt aan het fictieve schip uit zijn roman 20.000 mijlen onder de zee.

Minimaal design met maximaal resultaat

Onze Nordic wandlamp is ontworpen volgens de Scandinavische ontwerp stijl die weer inspiratie haalt uit de Bauhaus filosofie. Dit betekent heel eenvoudig maar wel mooi afgewerkt met nadruk op natuurlijke materialen. De katrol lamp is van een geheel andere orde en zou in een Western Saloon zeker niet misstaan. Bij alle wandlampen die we in het Loftdeur assortiment hebben opgenomen geldt dat de lichtbron centraal blijft staan. Dit betekent dat de lamp niet alleen licht geeft maar ook duidelijk zichtbaar is en decoratief onderdeel uitmaakt van het geheel. Zo zijn onze wandlampen ook mooi om naar te kijken als ze niet aan staan.

De wandlampen worden standaard niet geleverd met schroeven, bepaal zelf op basis van het materiaal (beton / steen / hout) welke schroeven geschikt zijn of neem even contact op met onze klantenservice.

Winkelwagen

Test

Filteren op eigenschap

50% Korting
Scroll naar boven