Tafel & vloerlampen

Toont alle 5 resultaten

  • Vloerlamp Loft 45 Black/Grey

    69,50
  • Vloerlamp Loft 75 Cognac

    149,99
  • Vloerlamp Loft 75 Black/Grey

    149,99

Tafellampen & Vloerlampen

Wat is de voornaamste functie van een lamp? Dat deze licht geeft of dat het een mooi design heeft? Uiteraard moet een tafellamp of vloerlamp functioneel licht geven, toch mag het object ook uitgeschakeld een aantrekkelijk design bezitten. Bij Loftdeur verkiezen we kwaliteit boven kwantiteit. Onze collectie tafellampen en vloerlampen zijn door ons team geselecteerd op strenge criteria. Zo sluiten ze aan op onze kwaliteitseisen én passen ze perfect bij onze andere producten. Hoog tijd dus om deze woonaccessoires eens even in de schijnwerpers te plaatsen!

Tafellampen

Een bureaulamp geeft licht, maar verder hebben deze lampen doorgaans weinig te bieden. Er is toch wel een verschil tussen straling en uitstraling. Onze collectie tafellampen zijn decoratieve elementen die er uitgeschakeld al prachtig uitzien. Als de zon ondergaat en de kooldraad lamp aan mag, dan wordt het geheel nog mooier om te zien. Deze tafellampen zijn niets verhullend, we adviseren dan ook om aandacht te besteden aan de keuze voor de lamp. Dankzij het minimale design is het niet nodig om er een felle lamp in te plaatsen.

Vloerlampen

Waar plaats je een lamp? Aan de muur, op het plafond of ergens tegen een wand? Dit zijn allemaal permanente opstellingen die niet zoveel mogelijkheden bieden als ze eenmaal op hun plaats hangen. Voor huishoudens waar behoefte is aan flexibiliteit zijn onze vloerlampen ideaal. Zolang er een stopcontact in de ruimte aanwezig is kun je deze verlichting vrij plaatsen. Niet alleen kun je zo de positie van de lamp perfect afstemmen op de inrichting van het interieur, iedere vloerlamp is op zichzelf al een pronkstuk dat gezien mag worden. De basis is stevig, bekijk de kenmerken van de producten voor meer informatie over de fittingen en mogelijkheden.

Modern design met een retro randje

De ‘industrial’ invloeden zijn duidelijk herkenbaar in deze lampen, met de Edison kooldraad lampjes wordt hier een nostalgisch tintje aan toegevoegd. Letterlijk een tint, want er gaat niets boven de warme gloed van deze lampen. Onze armaturen werken met alle moderne lampen met industriestandaard fittingen en voltage.

Winkelwagen

Test

Filteren op eigenschap

Scroll naar boven