Shelfies

Toont alle 21 resultaten

 • Industriele Shelfie Setup Bali

  106,20
 • Industriele Shelfie Setup Seoul

  531,50

Shelfies

De Industriële Shelfie collectie is een unieke productlijn in het Loftdeur assortiment. We verkopen namelijk complete producten, losse onderdelen en accessoires, maar dit zijn complete producten die ook gecombineerd kunnen worden. Iedere Shelfie is een kunstwerkje aan de wand, vervaardigd uit zwart staal met een plank van massief acacia hout. Naast de vijf verschillende maten leveren we ook complete sets, waarmee er voor iedere ruimte een passende configuratie leverbaar is.

Hoogwaardige kwaliteit materialen

We hebben bij Loftdeur niet alleen een voorkeur voor Industrieel design, maar ook voor hoogwaardige materialen die zeer duurzaam zijn. Bij de Industriële Shelfie serie is dit duidelijk zichtbaar in de combinatie van staal en hout:

Staal: We hebben gekozen voor stalen buizen met een open kern, die als naadloos aaneengesloten frame voor een strak geheel zorgen. Het staal is voorzien van een mat zwarte poedercoating, wat in vrijwel ieder interieur mooi zal staan.

Hout: Ditmaal hebben we gekozen voor acacia, een tropisch hardhout dat met name populair is vanwege de prachtige nerf. Daarmee zal iedere plank een uniek uiterlijk hebben, en een karakteristieke bruine kleurstelling. Het is eveneens mogelijk om deze ongelakte planken zelf van een kleurtje te voorzien.

We hebben vijf Industriële Shelfie modellen in ons assortiment opgenomen, waarbij we rekening hebben gehouden met optioneel gebruik in sets.

 • Shelfie A: Dit is de breedste Shelfie in de gehele lijn met een breedte van 65cm en een hoogte van 35cm.
 • Shelfie B: Deze vierkante uitvoering heeft een breedte van 35cm en een hoogte van eveneens 35cm.
 • Shelfie C: Met een breedte van 50cm en een hoogte van 35cm is dit een veelzijdig tussen model.
 • Shelfie D: Deze bijzondere ‘dubbeldekker’ heeft een breedte van 25cm en een hoogte van 75cm.
 • Shelfie E: De kleinste maat heeft een breedte van 20cm en een hoogte van 35cm.
Winkelwagen

Test

Filteren op eigenschap

Scroll naar boven