Houten binnendeuren

Toont alle 8 resultaten

  • Schuifdeur Visgraat – Hongaarse Punt 220×115 cm met witte achterkant

    Oorspronkelijke prijs was: €949,00.Huidige prijs is: €899,00.
Wanneer je een huis gaat kopen of huren zijn er een aantal zaken die reeds voor je bepaald zijn. De muren staan al op hun plek. Tenzij je bereid bent om te breken en opnieuw te bouwen, zit je vast aan een aantal zaken. Deuropeningen bijvoorbeeld, die worden gemaakt op standaard deuren. Je kunt ook houten deuren op maat laten maken, toch blijft die beperking van het formaat. Met een houten schuifdeur met rail ben je niet meer gebonden aan deze beperkingen en bepaal je zelf de afmetingen van de deur. Wat er mogelijk is met houten loftdeuren op maat en een schuifdeursysteem met rail lees je op deze pagina.

Loftdeur van hout

Wanneer je tevreden bent met de standaard deuropeningen kun je ook houten deuren op maat laten maken, al ben je dan beperkt tot de standaard vorm. Je kunt uiteraard wel kiezen voor het soort hout. Houd er rekening mee dat natuurlijk hout kan werken. Er moet een beetje speling zijn, of laat de houten deur in een stalen frame plaatsen. Je kunt het hout blank laten of lakken. Om hout waterafstotend te maken kun je naast een laag beits ook het hout laten impregneren. Bij de keuze van een houtsoort kun je kiezen uit zachte houtsoorten zoals eiken die wat goedkoper zijn, of hardhout zoals eiken die minder gevoelig zijn voor slijtage. Bij houten deuren op maat moet je wel rekening houden met het gewicht, een deur zal behoorlijk wat druk op de scharnieren uitoefenen. Loftdeur heeft verschillende soorten hout in de collectie. Heb je bijvoorbeeld onze steigerhout schuifdeuren, boomstam loftdeuren en schuifdeuren van wit vurenhout al gezien? Ook zijn wij zelf fan van de eiken schuifdeur en visgraat schuifdeur.

Schuifdeursysteem

Met een schuifdeursysteem heb je dus veel meer vrijheid in de keuze van houten binnendeuren op maat. De deur zal via de rail langs de muur schuiven als een los paneel. Zo kun je iedere vorm en elk formaat kiezen en de ruimte echt op een unieke wijze inrichten. Daarnaast hebben schuifdeuren ook andere voordelen, je leest er meer over op onze website. Onze houten schuifdeuren worden geleverd met schuifdeursysteem, maar je kunt ook los schuifdeursystemen bij ons bestellen.

Over Loftdeur

Ken je Loftdeur.nl al? Loftdeur is ontstaan doordat wij zelf al lange tijd zochten naar een geschikt systeem om een schuifdeur mee op te hangen. De binnendeuren die wij destijds op wilden hangen waren ruim 200 kilo. Daarmee was de hoop eigenlijk opgegeven. Totdat we een geweldige rail vonden waarvoor dit geen probleem was. Service is voor ons het belangrijkste. Onze kracht ligt in onze persoonlijke benadering. Daarnaast zijn wij naast ondernemers, ook liefhebbers van deze stalen en houten deuren. We vinden het geweldig om foto’s te zien van onze rails of deuren bij u thuis. Heeft u vragen? Wij helpen graag!

Winkelwagen

Test

Afmeting

Samenstelling deur

Filteren op eigenschap

Scroll naar boven