RETOURNEREN & OMRUILEN

Voldoet jouw bestelling niet 100% aan je verwachtingen? Je mag gerust even contact opnemen, misschien kunnen we alsnog aan je wensen voldoen. Anders mag je (volgens onze Algemene Voorwaarden) jouw bestelling aan ons retourneren. Download hieronder het retourformulier en voeg het ingevuld toe aan de retourzending. Stuur ook de factuur mee zodat we de bestelling snel terug kunnen vinden in ons systeem. Na verwerking zullen we het aankoopbedrag z.s.m. retourneren. Aanvullende informatie kun je op het retourformulier vinden.

Wat is de retourtermijn?
Alle producten die bij Loftdeur worden gekocht, kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd of geruild worden.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
Een product dient in origineelstaat geretourneerd te worden. U kunt het product gerust bekijken maar er mogen geen gebruikssporen of beschadigingen zichtbaar zijn

Ik heb het verkeerde product gekozen, wat nu?
U kunt binnen 14 dagen het product omruilen voor de gewenste product. Dit kunt u doen door uw product aan te melden via ons retourformulier en daarbij aangeven welk product u wilt ontvangen.

Retourkosten
Loftdeur levert in veel gevallen de bestelling zonder verzendkosten. De retourkosten zijn voor uw rekening. Uiteraard zijn beschadigde of verkeerde leveringen voor onze rekening. Voor het retoursturen van deuren dient u zelf te zorgen dat de deur onbeschadigd bij ons wordt afgeleverd. Wij kunnen de verkeerde deur ook bij u komen ophalen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice.

Winkelwagen
Scroll naar boven