Schuifdeursysteem zwart - LoftdeurBij de keuze van een schuifdeursysteem zijn er verschillende keuzes. Uiteindelijk is het schuifdeurbeslag duidelijk zichtbaar, het design moet perfect aansluiten op de rest van het interieur. Een schuifdeursysteem zwart is de standaard keuze die in de meeste ruimtes prachtig tot zijn recht komt. Dan zijn vervolgens nog variaties van het schuifdeursysteem zwart die het aanzicht drastisch kunnen beïnvloeden. De keuze voor het juiste schuifdeursysteem zwart is persoonlijk, we kunnen wel enkele kenmerken noemen die de keuze makkelijker maken.

De basis van het schuifdeursysteem zwart

Een schuifdeurbeslag wordt gemaakt van hoogwaardig staal. Een set schuifdeursysteem zwart bestaat uit een stalen rails, rollers met kogellagers, beugels en kleinere elementen zoals deurstoppers, een vloergeleider en schroeven. Het schuifdeursysteem zwart dankt de kleur aan een poedercoating laag, wat een mat effect geeft aan het schuifdeurbeslag. De neutrale kleur past in vele situaties.

Verschillende soorten schuifdeursysteem zwart

Hier zijn enkele variaties die veel impact hebben op de uitstraling van het schuifdeursysteem:

Schuifdeursysteem zwart recht

Een strakke vormgeving die de aandacht vooral legt op de schuifdeur en minder op zichzelf. Neutraal, functioneel en strak.

Schuifdeursysteem zwart simpel

Deze uitvoering is nog een stukje strakker dan het normale design met minimale details.

Schuifdeursysteem zwart pijl

Bij dit schuifdeurbeslag hebben de beugels een pijlvorm, dat geeft een klassieke uitstraling die zeker bij een traditionele inrichting uitstekend tot zijn recht komt.

Schuifdeursysteem zwart top

Bij dit design wordt de deur aan de bovenzijde bevestigd. Dat heeft vooral een praktische reden omdat de schuifdeur normaal gesproken maximaal zes centimeter dik mag zijn. Voor dikkere deuren is dit schuifdeursysteem zwart ideaal.

Schuifdeursysteem zwart robuust

Dit schuifdeurbeslag mag gezien worden! Het lijkt haast alsof er een ouderwetse stoomtrein over de schuifdeurrails komt rijden. In combinatie met een schuifdeur in een natuurlijke kleur is het spaakwiel motief werkelijk prachtig om te zien.

Schuifdeursysteem diamant en hoefijzer

Bij deze twee systemen ligt de nadruk minder op de rollers en meer op de beugels met respectievelijk een diamant motief of een hoefijzer. Deze ontwerpen zijn minder traditioneel, ouderwetse kwaliteit wordt gecombineerd met eigentijds design.

Met het juiste schuifdeursysteem zwart maak je elke ruimte helemaal af!

  • Leren Handgrepen

    Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
  • Schuifdeursysteem Recht

    Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
    25% Korting
Winkelwagen
Scroll naar boven