robuust-industrieel-schuifdeursysteem-voor-schuifdeur
robuust-en-industrieel-schuifrailsysteem-exclusief-bij-loftdeurrobuust-schuifdeurbeslag-voor-ene-industriele-uitstraling-in-je-woning-of-kantoorrobuust-industrieel-schuifdeursysteem-voor-schuifdeurrobuust-en-stoer-mat-zwart-schuifdeurbeslagLoftdeur schuifdeur systeem schuifdeur rail groot scuifdeurbeslagLoftdeur schuifdeur systeem schuifdeur rail groot scuifdeurbeslagrobuust industrieel schuifdeursysteem loftdeur 2robuust industrieel schuifdeursysteem loftdeur 1robuust industrieel schuifdeursysteem loftdeur 3Robuust Schuifdeursysteem - Klassiek railsysteem Loftdeur met wagonplanken schuifdeurRobuust schuifdeursysteem - Maak zelf een schuifdeur met een Robuust industrieel schuifdeursysteem 2Robuust schuifdeursysteem - Maak zelf een schuifdeur met een Robuust industrieel schuifdeursysteem technische tekening met matenRobuust schuifdeursysteem - Maak zelf een schuifdeur met een Robuust industrieel schuifdeursysteem technische tekeningRobuust schuifdeursysteem - Maak zelf een schuifdeur met een Robuust industrieel schuifdeursysteem

Schuifdeursysteem Robuust

5 uit 5 gebaseerd op 2 waarderingen
(2 klantbeoordelingen)

179,00342,00

De volledige set van onderdelen:

– 2 Gelagerde stalen hangers
– Stalen rails in gewenste lengte
– 2 Stalen deurstoppers
– Afstandhouders voor op de deur
– Schroef/plug voor hout én beton
– 1x Schuifdeur vloergeleider

Wil je graag een 2e deur aan 1 rail hangen?
Bestel dan ons 2e deur pakket

Maak uw keuze:
150CM
170CM
183CM
200CM (Tijdelijk Gratis Loftdeur handvat twv €14,95)
220CM
250CM
300CM
400CM
Maak uw keuze:
Zonder softclose systeem
Met softclose systeem

Productbeschrijving

Een schuifdeur is een echte blikvanger in huis. Daar wil je natuurlijk ook een mooi beslag voor hebben zoals ons schuifdeursysteem ‘Robuust’. Onze systemen hebben een industrieel uiterlijk, dat heel goed past bij houten schuifdeuren. Je ziet het gehele mechanisme en de beugels schuiven soepel over elkaar heen. Wij leveren het schuifdeursysteem ‘Robuust’ als set:

 • Schuifdeurrails in de gewenste lengte
 • Twee hangers met kogellagers
 • Twee stalen deurstoppers
 • Vloergeleider
 • Afstandhouders voor bevestiging op de deur
 • Schroevenset voor hout of beton

De hangers zijn voorzien van kogellagers en het systeem kan een gewicht tot 125 kilo dragen. Wij zorgen voor een mooie afwerking en solide beugels zodat jij nog jarenlang kunt genieten van het schuifdeursysteem ‘Robuust’.

Schuifdeursysteem Robuust afmetingen

Staal wordt veel gebruikt in de industrie en dat is niet zonder reden. Het materiaal is kwalitatief en zeer duurzaam, het systeem kan jarenlang probleemloos functioneren. Wij hebben verschillende afmetingen beschikbaar voor het schuifdeursysteem ‘Robuust:

Schuifdeursysteem tot maar liefst 4 meter
Loftdeur.nl heeft schuifdeur rails in de volgende maten:

Softclose systeem
Om de schuifdeuren bij het openen of sluiten op subtiele wijze af te remmen is het softclose systeem ontworpen. Dit is een klein en opvallend zwart kastje dat direct achter de schuifdeurrails gemonteerd wordt. Bij het openen of sluiten van de schuifdeur zal bij de laatste tien centimeter de deur automatisch afgeremd worden dankzij een palletje dat in het kastje schuift. Softclose is een optionele accessoire die te gebruiken is op al onze schuifdeursystemen, en wordt vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen. Zelf installeren is zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde handleiding. Het softclose systeem is hier los verkrijgbaar.

 

Ben je van plan om een Loftdeur.nl schuifdeursysteem aan te schaffen, of heb je dit reeds gedaan en wil je weten hoe je deze monteert? Bekijk dan onze schuifdeurbeslag montage video:

2 beoordelingen voor Schuifdeursysteem Robuust

 1. 5 van 5

  :

  Zeer fijne, snelle feedback, altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Loftdeur, een aanrader!!

 2. 5 van 5

  :

  Vermoedelijk is dit het mooiste Schuifdeur systeem dat ik tot nu toe langs heb zien komen, heb deze sets ook nog nergens anders gezien. Heel erg gaaf Loftdeur!

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top