Je ziet steeds vaker eenSchuifdeursysteem industrieel schuifdeursysteem in woningen, op kantoren, in winkels en ook vaak in de horeca. Niet elk schuifdeursysteem heeft dezelfde uitstraling. Dat komt deels door het design, en ook zeker door de kleurstelling. Bij een industriële look & feel past een schuifdeursysteem industrieel. Dit soort design combineert klassiek met modern, met een mooie afwerking die toch niet te “gladjes” is. Met een schuifdeursysteem industrieel ontwerp kun je elke ruimte verrijken.

De “Industrial” look

Alvorens de keuze te maken voor een schuifdeursysteem industrieel moet je eerst de basisprincipes van de industriële vormgeving kennen. Zoals de naam al zegt komt “Industrial” voort uit het industrialisatie tijdperk. Toen werden er grote fabriekshallen gemaakt die werden ontworpen op basis van functie, en minder op uiterlijk. We zijn deze stijl in de loop der jaren steeds meer gaan waarderen dankzij de minimalistische aanpak. Strakke lijnen en moderne materialen. Bij het schuifdeursysteem industrieel komen al deze elementen weer terug.

Een schuifdeursysteem industrieel mag gezien worden

Het is eigenlijk heel vanzelfsprekend de industriële look toe te passen op een schuifdeur. Een deur is immers een gebruiksvoorwerp die ook het aanzicht van een ruimte verandert. Vorm en functie komen samen bij een schuifdeursysteem met industrieel geïnspireerd design. Strakke lijnen, solide materialen en de mechaniek is duidelijk zichtbaar. Die “naakte” design filosofie komt heel direct en open over.

Verschillende uitvoeringen

Je bent bij een schuifdeursysteem industrieel niet gebonden aan een specifiek ontwerp. Naast de kleurstelling zijn er ook diverse modellen. De strakke schuifdeursystemen sluiten het beste aan bij dat industriële uiterlijk. Wel opvallend dus, maar niet opzichtig. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, de keuze is afhankelijk van het interieur, en in welke mate het schuifdeursysteem industrieel de sfeer mag bepalen. Een zwart schuifdeursysteem industrieel op een witte muur valt op, een wit schuifdeursysteem industrieel een stuk minder. Een schuifdeursysteem industrieel in RVS geeft een strakke look die uitstekend past in een moderne setting. Er is ook een schuifdeursysteem industrieel in roestkleur, die geeft een warm aanzicht. Omdat het schuifdeursysteem altijd duidelijk zichtbaar is moet je een weloverwogen keuze maken in zowel ontwerp als kleurstelling.

  • Leren Handgrepen

    Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
  • Schuifdeursysteem Recht

    Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
    25% Korting
Winkelwagen
Scroll naar boven