Als je een schuifdeur op wilt hangen heb je een schuifdeur systeem nodig. Dat is een set met alle onderdelen om de schuifdeur te bevestigen aan de wand. Het is belangrijk dat alle materialen perfect op elkaar zijn afgestemd en eenvoudig zelf te monteren zijn. Omdat een schuifdeur vaak op maat wordt gemaakt is een zekere flexibiliteit in de mogelijkheden ook van belang.

Schuifdeur schuifdeurbeslag

In een standaard set kom je verschillende onderdelen tegen. Op het eerste gezicht lijkt het wellicht ingewikkeld maar dat valt reuze mee. Laten we beginnen met de hangrollen voor de schuifdeur. Die maak je vast op de deur. Dan heb je rails, die bevestig je boven de wandopening waar de schuifdeur komt te hangen. Met de rolstoppers zorg je dat de schuifdeur niet van de rails kan schuiven. De vloergeleiding beschermd jouw waardevolle vloer tegen het schuiven. Ook worden alle schroeven meegeleverd, zowel voor hout als beton. Als je een muur van een ander materiaal, bijvoorbeeld gipsblokken  hebt zijn daar speciale schroeven voor verkrijgbaar. Neem gerust even contact met ons op als je meer wilt weten over de bevestiging aan de muur.

Extra mogelijkheden

Met een loftdeur schuifdeursysteem kun je de meeste deuren al ophangen. Maar wellicht wil je een extra brede schuifdeur monteren, of twee smalle deuren. Daar is een speciaal 2e deur pakket voor beschikbaar met een extra set beugels, hangrollers en schroeven. Je kunt met de diverse uitbreidingen voor vrijwel elke locatie een oplossing verzinnen. Alle elementen zijn op elkaar afgestemd en passen perfect bij elkaar. Er is zelfs een set waarmee je twee schuifdeuren over elkaar heen kunt schuiven. Dat wordt vaak gebruikt bij kasten in de wand, maar je kunt het ook voor kamers gebruiken.

Klassiek of modern

Het is van groot belang dat een schuifdeurbeslag is vervaardigd uit een hoge kwaliteit staal met soepele rollers. Omdat smaken verschillen kun je kiezen uit een stalen schuifdeurbeslag met een donkere kleur en een poeder coating, of een model uit RVS geborsteld staal met een moderne uitstraling. Bekijk het gehele assortiment en laat jouw inspiratie opborrelen!

  • Leren Handgrepen

    Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
  • Schuifdeursysteem Recht

    Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
    25% Korting
Winkelwagen
Scroll naar boven