[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text text_larger=”no”]Home > Schuifdeur Handvatten[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_custom_heading text=”Schuifdeur Handvatten” font_container=”tag:h2|font_size:20|text_align:left|color:%23000000″ google_fonts=”font_family:Bitter%3Aregular%2Citalic%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1573057113335{margin-bottom: 8vh !important;}” mobile_bg_img_hidden=”no” tablet_bg_img_hidden=”no” woodmart_parallax=”0″ woodmart_gradient_switch=”no” row_reverse_mobile=”0″ row_reverse_tablet=”0″ woodmart_disable_overflow=”0″][vc_column][woodmart_products items_per_page=”20″ product_hover=”quick” taxonomies=”73″ columns=”4″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”yes”]Bij een klassiek railsysteem hoort een klassiek schuifdeurbeslag. Wij bieden drie soorten handvatten die perfect aansluiten bij onze schuifdeuren, elk model is handgemaakt van oerdegelijk gietijzer of smeedijzer door een Nederlandse vakman.

Schuifdeur Handvat Hart

Degelijkheid met een vleugje romantiek. Dit mooie handvat is een waar sieraad voor het klassiek railsysteem. Bovenaan prijkt een prachtig gevormd hart, de handgreep is een half hart. Wanneer je dit schuifdeurbeslag aan beide zijden bevestigd komen de twee helften samen wanneer je de deur openschuift.

Schuifdeur Handvat Smeedijzer Hart

Dit is hetzelfde model als het andere handvat maar ditmaal in een smeedijzer uitvoering. Door het ijzer te smeden ontstaat een fijnere structuur van het metaal. Dat kun je niet alleen zien, het leidt ook tot een sterker en duurzamer materiaal.

Handgreep Schuifdeur

Dit beslag combineert een tijdloos ontwerp met een modern tintje. Het handvat is eenvoudig vormgegeven op de greep maar loopt uit tot een klassiek bladmotief zoals je die vroeger vaak zag. De zacht afgeronde vorm heeft niet alleen een elegante uitstraling maar is ook erg comfortabel in gebruik.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_larger=”yes”]Handgreep Schuifdeur

Dit beslag combineert een tijdloos ontwerp met een modern tintje. Het handvat is eenvoudig vormgegeven op de greep maar loopt uit tot een klassiek bladmotief zoals je die vroeger vaak zag. De zacht afgeronde vorm heeft niet alleen een elegante uitstraling maar is ook erg comfortabel in gebruik.

Prachtig handgemaakt schuifdeurbeslag voor een klassiek railsysteem

Het schuifdeurbeslag voor het klassiek railsysteem wordt met de hand gemaakt en vervolgens door een vakman gecontroleerd, stuk voor stuk. Daarmee is elk handvat uniek. Het gietijzer en smeedijzer is onbewerkt en geschikt voor binnen en buiten. Na blootstelling aan de elementen zoals regen zal er verkleuring plaatsvinden waarmee het schuifdeurbeslag nog mooier wordt. De degelijkheid blijft desondanks intact voor jarenlang genot.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Winkelwagen
Scroll naar boven