Schuifdeurbeslag van Loftdeur.nl

Zou jij graag van een traditionele scharnierdeur een klassieke schuifdeur willen maken? Kijk dan een eens naar ons assortiment schuifdeurbeslag!

Met loftdeuren  creëer je sfeer, voeg je karakter toe aan je woning, voeg je twee ruimtes samen, of splits je ze weer op. Zo hoef je ‘s avonds bij de open haard niet tegen een grote lege ruimte aan te kijken, en bespaar je energie. Voor dat feestje schuif je de deuren weer open. Dit is een bekende, praktische toepassing van schuifdeuren.Schuifdeurbeslag bovenop

Met schuifdeuren kan je echter ook spannende doorkijkjes creëren van de ene ruimte naar de andere. Zet de deuren gedeeltelijk open zodat je blik vanuit de keuken, door de schuifdeuren, precies naar dat mooie bouquet geleid wordt. Of kies voor een praktische schuifdeur toepassing in een kleine hal of een luxe deurrail voor de badkamer. Experimenteer met schuifdeurbesslag en verschillende soorten deuren en het effect wat ze oproepen. Op een ander moment van de dag heb je misschien een mooie lichtval waarop je de aandacht wil richten. Met schuifdeuren maak je vlug een nieuwe compositie! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met ons schuifdeurbeslag ben je verzekerd van de beste kwaliteit schuifdeurbeslag, tegen een zéér betaalbare prijs!

De tijd van traditionele deuren lijkt écht achter ons te liggen, steeds meer mensen zijn op zoek naar een deur die iets uitstraalt. Nét even anders is dan de schuifdeur die we allemaal thuis hebben. Loftdeur.nl voorziet in deze behoefte. Met uiteenlopende schuifdeur maatwerkprojecten waarbij we schuifdeurrails aan het plafond bevestigde, of kast schuifdeuren waar meerdere deuren voor elkaar langs schuiven beschikken wij over de expertise om u te kunnen adviseren als u er zelf niet helemaal uitkomt.

Heb je daarnaast een vraag rondom de maatwerk mogelijkheden van ons schuifdeurbeslag? Een rail in een andere maat, of een andere type hanger voor het schuifdeurbeslag? Neem dan gerust even contact met ons op, of neem eens een kijkje op onze pagina met onze schuifdeurprojecten of neem een kijkje op onze Facebookpagina!

  • Leren Handgrepen

    Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
  • Schuifdeursysteem Recht

    Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
    25% Korting
Winkelwagen
Scroll naar boven