De keuken wordt steeds belangrijker in huis. Enkele generaties geleden was de keuken het middelpunt van de woning, door gebrek aan tijd en de introductie van magnetrons werd er steeds minder tijd doorgebracht in de keuken. Nu merken steeds meer mensen dat een keuken meer is dan een plek om voedsel te bereiden. Het is een sociaal middelpunt van elk huis, een plek om tot rust te komen en even te genieten. Met deze Industriële keukenlamp ofwel Loftbar gaat dat zeker lukken!

Keuken in de schijnwerpers

Koken is niet alleen leuk om te doen, door zelf te kokkerellen wordt je meer bewust van wat je eet, en waarom. Naast de smaak letten we ook steeds meer op de voedingswaarde, en dat is een goede ontwikkeling. Wanneer je in de keuken staat heb je wel voldoende licht nodig. Met deze Industriële keukenlamp ben jij de baas over het licht. De stalen balk wordt ook wel een “Loftbar” genoemd, “bar” staat hier niet voor café maar voor “balk”. De Loftbar is eenvoudig aan het plafond te monteren, vervolgens kun je zelf de lampen uitkiezen. Het set zoals je dat ziet op deze Industriële keukenlamp is erg aantrekkelijk om te zien, tegelijkertijd is het ook een zeer praktische oplossing om het keukenblad te verlichten.

Controle over het licht

De Loftbar is een eenvoudig maar uiterst effectief stukje design. De stalen balk kan aan vrijwel elk plafond worden bevestigd, het staal is solide maar niet te zwaar in gewicht. De lampen zoals je die op de foto kunt zien zijn “Edison” lampen met een hoogwaardige draad die je naar eigen voorkeur om de Loftbar kunt draperen. Zo kun je een praktische Industriële keukenlamp plaatsen die egaal licht verschaft over het gehele keukenblad. Je kunt zelf kiezen welke lampen je in de fitting draait. Hoewel de warme gloed van Edison lampen erg mooi staan, is het mogelijk dat je liever een wat koelere kleurtemperatuur kiest zodat de ingrediënten duidelijk zichtbaar zijn.

Een Industriële keukenlamp past overal

De “Industrial” stijl van design komt voort uit de industriële revolutie. In dit tijdperk ging ontwerp vooral om functionaliteit, niet zozeer om uitstraling. Deze strakke stijl zijn we later steeds meer gaan waarderen om het uiterlijk, in combinatie met opvallende accenten kan de industriële stijl juist heel erg mooi zijn. Kijk maar naar deze Industriële keukenlamp met stroomdraden die bewust niet weggewerkt zijn, maar echt een onderdeel vormen van het geheel. Strak staal met een organische stroomdraad die uitmondt in een veilige fitting waar je een mooie glazen bolvormige lamp aan kunt hangen. Het samenspel van stijlen maakt deze Industriële keukenlamp tot een ware blikvanger.

Meer plezier in de keuken

Je kunt zelf wel bedenken dat de Industriële keukenlamp ook in andere kamers perfect zal passen. In de huiskamer, maar ook zeker in een hobbykamer of schuur zullen de voordelen van deze Industriële keukenlamp ook goed tot zijn recht komen. Maar wij richten ons op deze pagina op de keuken, want dat is een ruimte die wel wat meer aandacht verdient. Vergeet ook niet dat deze Industriële keukenlamp Loftbar erg praktisch is in onderhoud en reiniging. Dat is voor de keuken een belangrijk voordeel.

Begin je al te watertanden? Laat jouw kookkunsten voor het voetlicht komen met deze praktische en prachtige Industriële keukenlamp.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven