Industriële Loftbar

(45 klantbeoordelingen)

90,00

Unieke handgemaakte Industriële Loftbar met armen met Edison Bulbjes!

 • Lengtes van 100 – 300cm (maatwerk mogelijk!)
 • Voeg tot 8 armen met edison bulbjes toe a 15 euro per stuk!

Lengte van de Loftbar
Selecteer de gewenste lengte van de loftbar

Kleur houder
Kleur houder

Aantal armen
Aantal armen

Aantal armen
Selecteer hoeveel armen u wilt.

Type Edison lampjes
Selecteer het gewenste type Edison lampjes

Type lampjes
Selecteer de gewenste soort lampjes

Categorie: Tag:

Beschrijving

Er zijn veel soorten armaturen te koop, soms is het meest eenvoudige design tevens het mooiste. Dat geldt zeker voor de Industriële Loftbar, een opvallende manier om licht te brengen in de duisternis. Deze stalen balk wordt met de hand gelast en staat prachtig in een industrieel interieur. De Industriële Loftbar is in verschillende formaten te bestellen zodat je deze op vrijwel elke locatie kunt bevestigen.

De “Industrial” look

De industriële ontwerp filosofie is weer helemaal hip. Waar deze stijl voorheen gebruikt werd om praktische oplossingen te bedenken voor gebruik in de professionele industrie waarderen we tegenwoordig die strakke en ongecompliceerde esthetiek van industrieel ontwerp. Naast design speelt kwaliteit en duurzaamheid ook een grote rol bij de populariteit van industriële vormgeving. Deze producten zijn “built to last”, ze zijn niet stuk te krijgen. Dat geldt zeker voor deze Industriële Loftbar .

Puur vakmanschap

In elke winkel met woonaccessoires wordt je overspoeld met de “industrial” look. Helaas is het vaak niet meer dan het uiterlijk, de constructie en kwaliteit is niet te vergelijken met het echte werk. Dat is bij deze Industriële Loftbar zeker niet het geval, dit product is gemaakt van duurzaam staal voorzien van kwalitatief hoogstaande lak met een matte afwerking. Je ziet de lasnaden die op ambachtelijke wijze met de hand en uiteraard op hoge temperaturen zijn gemaakt. Echte kwaliteit zie je direct, de Industriële Loftbar zou in een klassieke fabriekshal zeker niet misstaan, en in huis zeker ook niet.

Wees creatief met de Industriële Loftbar

Naast de variatie in lengte bepaal je zelf de verdere invulling. De Edison kooldraad lampen in verschillende vormen worden meegeleverd als je ervoor kiest om armen mee te leveren, dit armatuur wordt gemaakt uit solide staal met hoogwaardige bevestigingsplaten. Je kunt de Industriële Loftbar aan elk plafond bevestigen en verder je creativiteit de vrije loop laten. Het ontwerp past perfect bij lampen die aan een lange draad hangen, je kunt bijvoorbeeld verschillende maten bolvormige lampen ophangen op variërende hoogte voor een casual effect. Kies voor kleine lampen met mooie kappen of grote lampen met een prachtige gloeidraad als blikvanger.

Praktisch, hygiënisch en veelzijdig

De Industriële Loftbar daagt je uit tot creatief design vanuit een praktisch oogpunt. Waar ga je de Industriële Loftbar hangen, hoeveel lampen ga je bevestigen en wat wil je bereiken met het licht? Is het een sfeerverlichting aan het plafond om de wanddecoraties te belichten, of hang je de Industriële Loftbar in de keuken voor goed en veilig groente snijden? Omdat de Industriële Loftbar heel eenvoudig is van ontwerp en constructie is het ook de perfecte armatuur voor gebruik in de horeca of op kantoor. Je bevestigd de Industriële Loftbar aan het plafond, en hangt vervolgens lampen naar keuze. Je kunt deze stalen constructie eenvoudig reinigen, de lampen zijn eenvoudig te hangen, verwijderen en te reinigen. Er zijn geen ingewikkelde stroomleidingen, buizen en stroomdraden om door te voeren en te onderhouden. Het systeem is net zo functioneel als het mooi is.

Er zijn meer mogelijkheden dan we hier kunnen noemen. Meet direct de eettafel op en hang een Industriële Loftbar aan het plafond. Gebruik het als verlichting van een gehele ruimte, of als accent met sfeerverlichting. Hoe ga jij de Industriële Loftbar gebruiken?

Voeg tot 8 armen toe incl unieke Edison Kooldraadlampjes a 15 euro per arm, óf zoek zelf een aantal unieke lampen uit en je hebt een ware parel in huis. Gaaf boven de keukentafel, in de keuken maar ook in restaurants en cafe’s!

45 beoordelingen voor Industriële Loftbar

 1. Monique

  Super blij met onze loftbar! We hebben hem voor het raam boven het keukenaanrecht gehangen en de complimenten blijven komen. Ziet er zo gezellig uit

 2. Debbie

  Wat een super mooie lamp! Ik ben er héél erg blij mee.
  Mooi bedrijf met een geweldige service!

 3. Silvo

  We hebben al veel complimenten gekregen op onze Loftbar. Montage was even stoeien, maar als hij hangt is het super

 4. Lisette

  Fijn dat de lampjes dimbaar zijn, prachtig licht tijdens het werken in de keuken en sfeervol na het werk!

 5. Annette

  Super blij met de Loftbar <3

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Hoe lang zijn de meegeleverde kabels?

Als de loftbar korter is dan 200cm leveren we 2 meter kabels mee, bij langere lengtes zijn de kabels 3 meter. Mocht je langere kabels nodig hebben ivm een hoog plafond, of omdat het lichtpunt ver verwijderd zit bij de loftbar, dan hebben we de kabels in 3m en 4m. Dit kun je tijdens het afrekenen in het opmerkingenveld zetten.

Wat voor lampjes zitten er in de Loftbar?

We leveren 40W kooldraadlampjes mee, als je eigen lampjes wilt gebruiken kun je hiervoor iedere gewenste E27 fitting lampjes gebruiken die je wilt

Hoe lang zit er garantie op de Loftbar en lampjes

Op de werking van de fittingen en kabels geven wij 2 jaar garantie. Gaat de fitting tijdens deze periode stuk? Sturen we je gratis een nieuwe toe.

De Edison Kooldraadlampjes hebben een verwachte levensduur van 1000 branduren. Wij geven natuurlijk de garantie dat de lamp werkt bij aankomst. Maar ook deze lamp gaat kapot. Wij kunnen helaas geen garantie geven op de levensduur aangezien dit van vele factoren afhankelijk is. Let op: gloeilampen van de kooldraadserie kunnen “geboren” zijn met lichte vlekjes of streepjes (of krasjes) in het glas. Deze oneffenheden dragen bij aan de old school, authentieke look van de lampenserie. Dat het glas niet volkomen egaal is, heeft te maken met de productie ervan, waarbij een groot én relatief dun glasoppervlak geblazen moet worden. Dit is een complex werk, waarbij oneffenheden in het glas helaas onoverkomelijk zijn. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij hierop helaas geen garantie bieden.

Wel bieden wij de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief reservelampjes te bestellen.

Hebben jullie verschillende groottes edison lampen?

Ja, we leveren een willekeurige selectie edison lampjes bij in verschillende groottes

Zijn de lampen dimbaar?

Ja, de meegeleverde edison kooldraadlampen zijn dimbaar

Zit er een plafondkap bij de Loftbar?

Ja, we leveren een plafondkap mee waaronder de kabels samenkomen voor het lichtnet

 

Onderdelenlijst:

Loftbar

1x Zwarte gecoate lightbar in de gewenste lengte

uiteraard allemaal met benodigde bevestigingsmateriaal

Loftbar + 3 armen

1x Zwarte gecoate Loftbar in de gewenste lengte
1x Plafondkap
3x Zwart strijkijzer snoer van 2 meter
3x Zwart gespoten messing houder met fraaie knop aan de zijkant
3x Willekeurige grootte Edison kooldraadlampen

uiteraard allemaal met benodigde bevestigingsmateriaal

Loftbar + 4 armen

1x Zwarte gecoate Loftbar in de gewenste lengte
1x Plafondkap
4x Zwart strijkijzer snoer van 2 meter
4x Zwart gespoten messing houder met fraaie knop aan de zijkant
4x Willekeurige grootte Edison kooldraadlampen

uiteraard allemaal met benodigde bevestigingsmateriaal

Loftbar + 5 armen

1x Zwarte gecoate Loftbar in de gewenste lengte
1x Plafondkap
5x Zwart strijkijzer snoer
5x Zwart gespoten messing houder met fraaie knop aan de zijkant
5x Willekeurige grootte Edison kooldraadlampen

uiteraard allemaal met benodigde bevestigingsmateriaal

Loftbar + 8 armen

1x Zwarte gecoate Loftbar in de gewenste lengte
1x Plafondkap
8x Zwart strijkijzer snoer
8x Zwart gespoten messing houder met fraaie knop aan de zijkant
8x Willekeurige grootte Edison kooldraadlampen

uiteraard allemaal met benodigde bevestigingsmateriaal

Andere suggesties…

Waarom Loftdeur.nl?
✓ De beste kwaliteit
✓ Ervaren medewerkers
✓ Snelle, veilige levering
✓ Veilig betalen
✓ Enorm netwerk van meubelbouwers
✓ Mogelijkheid tot afhalen
Back to top