De industriële stijl is niet meer weg te denken in de moderne woning. Een strak design met een duidelijke functie en ruimte voor een persoonlijke touch. Dat geldt zeker voor een industriële hanglamp zoals de Loftbar van Loftdeur.nl. Wat maakt een industriële hanglamp eigenlijk zo bijzonder, waarom kiezen steeds meer mensen voor een lamp die eigenlijk “niet bestaat”?

Industrial design is doordacht design

Wanneer we spreken van “industrial design” zijn het vaak geen producten die regelrecht uit de fabriek komen. Ja, van de lopende band misschien, maar een industriële hanglamp zal vaak niet goed presteren in een echte industriële omgeving. Een voorwaarde van industrieel ontwerp is de praktische manier waarop deze producten worden vormgeven, er zit een idee achter. Alleen mooi is niet voldoende, een industriële hanglamp moet ook functioneel zijn. Hoe kan een Loftbar zonder fittingen dan eigenlijk een functioneel design zijn?

Een industriële hanglamp past altijd

Je kent het probleem ongetwijfeld; de aansluiting voor een lamp zit niet op de juiste plek. Je wilt een eetkamertafel, een keukentafel, bar of een werkbank op een plaats zetten die nét niet goed past bij de aansluiting voor de verlichting. Dat probleem heb je niet met deze industriële hanglamp, de Loftbar geeft je de vrijheid om de armen op iedere gewenste plek te hangen. Zo kun je die eenvoud van industrial design gebruiken om jouw eigen woning, kantoor of bar een persoonlijke uitstraling te geven. In dit geval een letterlijke straling.

Welke lamp kiezen?

De Loftbar is een industriële hanglamp die perfect combineert met eenvoudige armen waar een Edison lamp in geschroefd wordt. Maar als je zelf een beter idee hebt is dat ook geen probleem, dat is juist de charme van dit product. Hang er meerdere armen in, varieer in hoogte of draai er verschillende soorten lampen in voor een eclectisch geheel. Een sterk staaltje industrieel design met je eigen flair, dat maakt de industriële hanglamp van Loftdeur.nl zo bijzonder.

Winkelwagen
Scroll naar boven