Om maar met de deur in huis te vallen; de jaren dertig stijl deurkruk Ton 400 behoort tot de meest populaire deurkrukken die er verkrijgbaar zijn. Niet slecht voor een model dat al bijna honderd jaar oud is. Je kunt deze deurkruk Ton “retro” noemen, “klassiek” wordt ook vaak gebruikt, wij houden het toch liever op “tijdloos”. Want de deurkruk Ton is een pareltje in iedere woning, en met nikkel en ebbenhout als materiaal kan deze deurkruk nog jarenlang verder!

Deurkruk Ton is nostalgisch modern

De retro stijl is mateloos populair, maar wat betekent retro eigenlijk? Het is een design stijl waarbij oude ontwerpen hergebruikt worden. De deurkruk Ton valt ook onder deze nostalgische producten, al kun je deze functionele decoratie niet zomaar scharen onder nostalgie of retro. De deurkruk Ton is gewoon een bewezen design dat nooit “uit” is geweest, alle kenmerken van een hoogwaardige deurkruk vind je terug in dit ontwerp. Die ronde vormen waardoor de deurkruk Ton lekker in de hand ligt, en die duurzame materialen waarmee dit product dag in, dag uit gebruikt kan worden. Sommige ontwerpen blijven in omloop omdat ze gewoon niet verbeterd kunnen worden, deze jaren 30 deurkruk Ton is daar een perfect voorbeeld van.

Kwaliteit van vroeger

Vroeger was alles beter, tenminste dat zeggen ouderen die met een roze bril naar het verleden kijken. Met de deurkruk Ton moet het jonge volk toch erkennen dat ze bijna een eeuw geleden precies wisten wat er nodig was om een stijlvolle en praktische deurkruk te maken. Deze deurkruk Ton 400 is vervaardigd uit nikkel met ebbenhout, het gepolijste nikkel heeft een subtiele glans terwijl het donkere ebbenhout voor een mooi contrast zorgt. Van de deurkruk tot aan de rozetten is de deurkruk Ton een prachtig product, de stevige deurstijl en het hoogwaardige montagemateriaal maakt deze jaren 30 deurkruk absoluut tijdloos.

Winkelwagen
Scroll naar boven