Jaren 30 Deurkruk Ton 400 Nikkel/Ebbenhout

(4 klantbeoordelingen)

19,00

Prachtige jaren 30 stijl deurkrukken. Voor 19 euro ontvangt u een complete set met:

 • 2 deurkrukken met rozetten voor de voor en achterkant
 • Deurstift
 • Montagemateriaal

Afwerking
Selecteer de gewenste afwerking

Aantal deurkrukken
Hoeveel handgrepen wil je bestellen?

Wilt u ook een slot bestellen?
Selecteer het gewenste aantal sloten

Wilt u ook een slot bestellen?
Selecteer het gewenste slot

Wilt u ook een slot bestellen?
Selecteer het gewenste type slot

Aantal sloten
Aantal sloten

Wilt u sleutelplaatjes bestellen? (Gaan per stuk, niet per set)
Selecteer het type sleutelplaatjes

Wilt u sleutelplaatjes bestellen
Wilt u sleutelplaatjes bestellen

Wilt u sleutelplaatjes bestellen
Wilt u sleutelplaatjes bestellen

Selecteer het gewenste aantal sleutelplaatjes
Selecteer het gewenste aantal sleutelplaatjes

Beschrijving

MateriaalNikkel of Messing met Ebbenhout
BijgeleverdStift en Montage materiaal

2 Rozetten

2 Deurkrukken

Hoewel we bij Loftdeur.nl van de daken schreeuwen hoe mooi en praktisch schuifdeuren zijn, weten we dat er nog steeds veel situaties zijn waarin een standaard scharnier deur de enige optie is. Wij vinden dat een ouderwetse jaren 30 deurkruk dan ook diezelfde bijzondere uitstraling moet hebben als vroeger. Met de deurkruk Ton 400 kun je een scharnier deur in stijl openen en sluiten. En steeds opnieuw want deze deurkruk is gemaakt van hoogwaardig ebbenhout en geborsteld nikkel.

Vroeger was alles beter

We denken vaak met nostalgische gevoelens terug naar die oude tijden, toen alles beter was. Vaak hebben we de negatieve herinneringen verdrongen en onthouden we alleen de mooie zaken. De deurkruk is een interessant voorbeeld. Je zou wellicht denken dat we al eeuwen gebruik maken van deze manier om een deur te openen en sluiten. Toch werd het eerste patent voor een deurkruk geregistreerd in 1878 op basis van een uitvinding door Osbourn Dorsey. In Amerika wordt als referentiepunt gegeven dat president Abraham Lincoln nooit een deur met deurkruk heeft geopend! Nu is de deurkruk niet meer weg te denken, de deurkruk Ton 400 is gebaseerd op de jaren 30 deurkruk , met een nostalgisch tintje door de mooie vormgeving en de bijzondere materialen.

Het belang van de materiaalkeuze

De Ton 400 deurkruk is gemaakt van nikkel, in de mat variant wordt het nikkel achteraf geborsteld voor een neutrale en zeer stijlvolle afwerking. Het handvat is van een prachtig stuk echt ebbenhout met een diepe en donkere kleurstelling. De handgreep ligt lekker in de hand met de juiste balans tussen grip en comfort. De combinatie van nikkel en ebben is erg goed gekozen, het vormt een prachtig geheel en past op vele stijlen scharnier deuren, zowel in een modern als in een klassiek interieur. De Ton 400 deurkruk is sterk en duurzaam voor langdurig en veelvuldig gebruik, precies wat je mag verwachten van Loftdeur.nl producten.

Wie is daar?

Eigenlijk heeft de bekende deurkruk een opvallend korte historie, met een start aan het einde van de negentiende eeuw tot nu. Zonder het patent uit 1878 had de wereld er vandaag compleet anders uitgezien. Wij vinden de jaren 30 deurkruk veruit de mooiste versie, daarom zijn we trots dat we deze Ton 400 deurkruk van ebbenhout met geborsteld nikkel aan mogen bieden aan onze klanten.

4 beoordelingen voor Jaren 30 Deurkruk Ton 400 Nikkel/Ebbenhout

 1. Kris

  Klinkt goed!

 2. Andrew

  Top, snelle levering. Bijpassende sloten, helemaal tevreden

 3. Dennis

  SUPER kwaliteit, snelle levering. Hartstikke bedankt!

 4. Ruben

  Geweldige deurklink!

Een beoordeling toevoegen

Uw E-mail (verplicht)

Uw Vraag:

Back to top