Deuren zijn praktisch, maar niet altijd even handig. Immers, het merendeel van de deuren “zwaaien” open. Dit neemt de nodige ruimte in beslag. Ruimte die je misschien liever anders zou benutten, maar ja….die vervelende deur hè. Kon je maar op een simpele manier van elke paneeldeur een schuifdeur maken…..

Yes, you can!

Inderdaad, dit is wel degelijk mogelijk. Er is namelijk schuifdeurbeslag waarmee je in een handomdraai je paneeldeur verandert in een schuifdeur. Het is een ingenieus systeem en is mogelijk de oplossing voor jouw ruimteprobleem. Dit schuifdeurbeslag is praktisch, maar ook aan het design ervan is gedacht. Geen lelijke of grote lompe roestvrijstalen beugels, maar een strakke zwart schuifdeur systeem wat eerder een eyecatcher is. Hiermee geef je jouw interieur een eigentijdse en unieke uitstraling. Dus ook als je geen praktisch ruimteprobleem hebt is een schuifdeur met dit fraaie schuifdeurbeslag een goede keus. Zeker wanneer je op zoek bent naar eens iets anders dan anders.

Het complete systeem

Het complete systeem is groot in zijn eenvoud. Het gehele systeem bestaat uit:

  • 2 rollende stalen elementen met kogellagers
  • Stalen rails in verschillende afmetingen
  • 2 stalen rolstoppers
  • Afstandhouders voor de bovenkant van de deur
  • Vloergeleider
  • Schroeven en pluggen voor montage in houten en/of betonnen muren

Zoals je ziet valt het aantal onderdelen dat je nodig hebt om van je paneeldeur een schuifdeur te maken reuze mee. Ook de montagehandleiding is geen hogere wiskunde en zal je relatie niet op het spel zetten, zoals dit nog al eens het geval kan zijn bij het in elkaar zetten van meubels. Even kort door de bocht werkt het als volgt: een rail monteren op de muur, het schuifdeursysteem monteren bovenop de deur, geleiders plaatsen en voilà…..je hebt een schuifdeur!

Niet alleen voor woningen

Uiteraard is dit systeem niet alleen te gebruiken in woningen. Ook in bedrijven en winkels kan dit schuifdeurbeslag een ruimtebesparende oplossing zijn. Of geeft het juist die moderne eigentijdse look die je graag met jouw onderneming wilt uitstralen.

Hoe dan ook, met dit systeem heb je iets unieks en laat je praktisch en design op de ultieme manier samenwerken!

Paneeldeur schuifdeur Paneeldeur schuifdeurDOOR4

Winkelwagen
Scroll naar boven