Een schuifdeur is niet zomaar een type deur. Een schuifdeur is een deur die een ruimte een geheel eigen uitstraling kan geven. We zeggen niet voor niets “kan”, want vaak ben je er niet met enkel en alleen de schuifdeur zelf. Wil je namelijk echt die unieke en eigentijdse sfeer creëren door middel van een schuifdeur, dan dien je ook wel enige aandacht te schenken aan het .

Een schuifdeur ophangsysteem heb je nu eenmaal nodig om een schuifdeur überhaupt dienst te laten doen. Dit suggereert dat het vooral een praktisch middel is en ook niet veel meer dan dat. Dit is echter een behoorlijke misvatting. Een schuifdeur ophangsysteem heeft namelijk ook wel degelijk een zogenaamd cosmetisch aspect. Hiermee bedoelen we dat dit soort ophangsystemen juist bijdragen aan het totale plaatje van een schuifdeur, lees: die unieke uitstraling ervan.

Je hebt vandaag de dag dan ook nogal keus als je op zoek bent naar een schuifdeur ophangsysteem. Voor een moderne look kies je het ophangsysteem dat is uitgevoerd in strak en stijlvol RVS. Verder is ook het ophangsysteem “Industrieel” er eentje om eens op je gemak te bekijken. De industriële look is namelijk weer helemaal terug van weggeweest en is een stijl die in veel verschillende interieurstijlen in te passen is. Andere voorbeelden van populaire schuifdeur ophangsystemen zijn:

  • Schuifdeurbeslag “Recht”
  • Schuifdeurbeslag “Pijl”
  • Schuifdeurbeslag “Hoefijzer”
  • Schuifdeurbeslag “Top S”

Een schuifdeur ophangsysteem bestellen bij Barndeur betekent dat je altijd een ophangsysteem koopt dat voldoet aan de hoogste kwaliteits -en veiligheidseisen. Je moet er immers niet aan denken dat de draagkracht van een ophangsysteem onvoldoende blijkt te zijn. Los gezien van de schade aan plafond/muur en schuifdeur zelf kan dit ook tot vervelende verwondingen leiden. Het schuifdeurbeslag dat wij leveren wordt altijd als een compleet pakket geleverd. Op deze manier weet je zeker dat je direct aan de slag kan en niet zelf achter bijvoorbeeld schroeven of iets dergelijks aan moet. Tot slot is het goed om te weten dat je bij Barndeur altijd kunt rekenen op scherpe en concurrerende prijzen kunt rekenen.

Natuurlijk kun je heel eenvoudig jouw schuifdeur ophangsysteem in onze webshop bestellen. We kunnen ons echter ook best voorstellen dat je hier nog graag iets meer over wilt weten. Neem in dat geval gerust contact met ons op, want wij vertellen je graag meer over schuifdeuren, schuifdeurbeslag en alles wat hiermee te maken heeft!

Winkelwagen
Scroll naar boven