Staat u ook regelmatig voor de deur van het toilet? Trekt u weleens aan de deurklink en blijkt het toilet dan bezet te zijn? Dan heeft Loftdeur de juiste oplossing voor u! Loftdeur heeft een vrij bezet slot voor u. Zo is het voor direct in één oogopslag duidelijk of u direct uw boodschap kunt doen, of dat u nog even moet trappelen van ongeduld.

Waarom een vrij bezet slot van Loftdeur?

Waarom nou eigenlijk vrij bezet sloten van Loftdeur? Er komen een hoop voordelen bij kijken wanneer u uw vrij bezet slot bij Loftdeur besteld. Hieronder zetten we er even 5 op een rijtje:

 • Klassiek maar toch vrij trendy
 • Garandeert privacy
 • Beschikbaar in verschillende kleuren en materialen
 • Is zeer eenvoudig op de deur te monteren
 • Uiteraard van zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Verschillende soorten vrij bezet sloten

Een vrij bezet slot voor het toilet of badkamer herkent u vast uit oude panden. Deze sloten kunnen tegenwoordig ook prima worden toegepast. Wanneer u deel uitmaakt van een groot gezin zult u regelmatig voor een gesloten toiletdeur komen te staan. Dit is niet alleen bij een groot gezin zo, maar ook op kantoor of op een school. De deurklink kan het zwaar te verduren krijgen als er flink aan de toiletdeur wordt getrokken. Soms wordt zelfs het deurbeslag uit de hengsels getrokken. Dit is omdat het niet altijd duidelijk is wanneer iemand gebruik maakt van het toilet. Loftdeur heeft vrij bezet sloten waarmee u direct kunt zien of het toilet vrij of juist bezet is. Ook zijn de vrij bezet sloten beter en stijlvoller dan de normale sloten.

Loftdeur biedt verschillende soorten vrij bezet sloten aan. U kunt zo de juiste vrij bezet slot vinden die bij uw interieur past. Hieronder worden de verschillende soorten vrij bezet sloten in het kort beschreven.

 • Vrij bezet slot zwart
 • Vrij bezet slot messing glans
 • Vrij bezet slot messing mat
 • Vrij bezet slot nikkel mat
 • Vrij bezet slot nikkel glans
 • Nikkel vrij bezet toilet- badkamerslot

Ons assortiment aan vrij bezet sloten

Wij hebben een showroom in Maarssen staan. Hier kunt u dagelijks een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze producten. Zo kunt u ook een beter beeld krijgen van een vrij bezet slot. Komt u daarom langs om inspiratie op te doen! Verder hebben wij een breed assortiment. Is een vrij bezet slot toch niets voor u? Dan hebben wij ook een slot messing glans of een slot nikkel mat voor u.

Verder zijn de prijzen scherp en is het bij ons mogelijk om uw producten af te halen. U kunt uw vrij bezet slot bij ons bestellen. Bestelt u vandaag nog bij Loftdeur en ontvang uw bestelling binnen enkele dagen!

Heeft u een vraag over onze vrij bezet sloten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze vrij bezet sloten of heeft u een andere vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 030 320 03 03 of door ons een mail te sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag verder.

Winkelwagen
Scroll naar boven