De “Rustic” design stijl is weer helemaal hip. Of “hipster”, dat past ook wel bij de Steigerhouten Schuifdeur in deze context, hoewel niet elke man met een baard en strakke jeans graag als “hipster” wordt gezien. Welk etiket je er ook op plakt, de “millennials” keren terug naar een natuurlijke en ongecompliceerde look voor het interieur. De combinatie tussen een Steigerhouten Schuifdeur en de retro elementen in deze kamer maken het plaatje helemaal compleet.

Naakt hout

Veel houten meubilair wordt geschilderd in opvallende kleuren. Dat is enerzijds voor het uiterlijk, anderzijds kan lak het hout beschermen. Met name inferieure kwaliteit hout kan met een likje verf een stuk langer meegaan. Voor een Steigerhouten Schuifdeur zijn dit soort “conserveringsmiddelen” niet nodig, dit type hout is zeer duurzaam en bijzonder mooi om te zien in de natuurlijke kleurstelling. Je kunt steigerhout overigens wel lakken, maar meer dan een glanzende beits is eigenlijk zonde. Kijk naar de houtnerven, die unieke tekening van elke houten plank. Het is als een kunstwerk dat gemaakt is door de natuur, en die hangt zomaar aan de wand van deze kamer.

Je ruikt de koffie

Hoewel de Hipster benaming regelmatig denigrerend wordt gebruikt zit er ook wel een stukje jaloezie achter. Eigenlijk hebben die gasten met overmatige baardgroei het heel goed bekeken. Ze houden van kwaliteit, dat is te zien aan deze Steigerhouten Schuifdeur, maar ook aan andere zaken. Hippe koffiehuisjes duiken overal op, en ze maken vrijwel allemaal gebruik van die natuurlijke look & feel die een Steigerhouten Schuifdeur biedt. De kleur past ook goed bij de juten zakken waar de koffiebonen in geleverd worden. Plaats er een paar mooie houten tafels bij en je hebt een lunchroom waar je “u” tegen zegt. In de horeca zijn Steigerhouten Schuifdeuren niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook erg praktisch.

De voordelen van een Steigerhouten Schuifdeur

Wanneer je ruimte wilt besparen zijn schuifdeuren ideaal. Een schuifdeur zwaait niet uit, daarmee win je al een vierkante meter vloeroppervlak. Daarnaast hoef je als bediening niet bang te zijn dat er een deur in je gezicht zwiept, het is dus logisch dat je steeds vaker een Steigerhouten Schuifdeur in horecagelegenheden aantreft. Je kunt de schuifdeur voorzien van een handvat, maar daar wordt niet altijd voor gekozen. Een glad oppervlak staat ook mooi, en je hebt geen delen die uitsteken. Omdat deze Steigerhouten Schuifdeur met stalen schuifdeurbeslag zo soepel schuift is een handvat niet vereist, het is een persoonlijke keuze.

Een Steigerhouten Schuifdeur is ook een wandversiering

Je kunt een mooi schilderij aan de muur hangen, eigenlijk kan een houten plank al heel mooi staan aan de wand. Kijk maar naar deze Steigerhouten Schuifdeur, je kunt uren staren naar de unieke tekening op elke houten plank. Zeker in deze kamer met een donkere wand in een contrasterende kleur. Het zwart stalen frame gaat subtiel op in de achtergrond terwijl het lichtbruine steigerhout sterk naar voren komt. Deze houtsoort is overigens niet zo diep bruin als sommige andere houtsoorten, de licht grijze nevel over het hout maakt de kleur erg neutraal en geschikt voor vele kleurcombinaties. Naast blauw zou rood ook werken, of zelfs donkergroen. Deze Steigerhouten Schuifdeur mag gezien worden!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven