Veel decoraties in huis zien er leuk uit maar hebben niet echt een belangrijke functie. Onze industriële woonaccessoires zijn niet alleen gemaakt of gezien te worden, ze mogen ook worden gebruikt! Neem bijvoorbeeld de stalen plankdragers, met een strakke look en solide constructie zijn dit industriële woonaccessoires waar je op kunt vertrouwen. Je kiest er zelf een geschikte 

wandplank bij, zo kun je de woning naar wens inrichten. De industrial look is niet alleen geschikt voor in de fabriek, ook bij jou thuis staat het prachtig!

Industriële woonaccessoires maken het natuurlijk strak

De industrie en de natuur, het lijken tegenovergestelde begrippen. De industriële woonaccessoires van Loftdeur.nl laten zien dat het in feite twee zijden van dezelfde munt zijn. Zo worden onze stalen plankdragers gemaakt van gehard en hoogwaardig staal met het bekende strakke industrial design. Kies er een houten wandplank naar keuze bij en je ziet hoe de kleuren en structuur van het natuurlijke hout prachtig combineren met deze industriële woonaccessoires.

Stevig staaltje industrieel design

Een wandplank moet stevig verankerd worden aan de muur, dat spreekt voor zich. De industriële woonaccessoires van Loftdeur.nl zijn massief maar toch elegant, je ziet direct dat de stalen plankdragers heel wat kunnen verdragen. Wij leveren ze in een set van twee stuks, je kunt bij brede planken of zwaardere voorwerpen op de wandplank ook meerdere stalen plankdragers monteren. Al onze industriële woonaccessoires worden gemaakt op basis van de hoogste eisen van kwaliteit, zonder het design in de weg te staan.

De kunst van het weglaten

Een boekenkast of vitrine kan prachtig zijn, wanneer het niet om de kast gaat maar om de objecten kun je toch beter kiezen voor onze lijn industriële woonaccessoires. De stalen plankdragers eisen niet de aandacht op, ze sparen ruimte in de kamer en laten de voorwerpen compleet tot hun recht komen. Design met eenvoud is zeker niet altijd eenvoudig, de kunst van het weglaten is met de industriële woonaccessoires van Loftdeur.nl zeker gelukt.

Winkelwagen
Scroll naar boven