3

In mijn geval was het schuifdeursysteem van loftdeur.nl een noodzaak en een zegening. Ik heb mijn huis helemaal moeten aanpassen voor rolstoel gebruik. Doordat mijn zoontje in een rolstoel zit hebben we zoveel mogelijk ruimte in huis nodig en is het verder heel belangrijk dat hij zelf zo onafhankelijk mogelijk is. Je denkt er eigenlijk zelf nooit bij na, totdat je zelf in een rolstoel gaat zitten, maar niets is zo ongemakkelijk als een deur open doen als je in een rolstoel zit. De deur zit eigenlijk altijd in de weg.

Het maakt niet uit of hij nou naar binnen of naar buiten opendraait, het is nooit echt makkelijk om zelf een deur te openen. Als de deur naar je toe draait dan moet je de rolstoel heel dicht bij de deur brengen en vervolgens met de deurknop in je handen naar achteren rijden met een hand. Als hij  van je afdraait dan moet je met de deur naar voren rijden een plekje zoeken om vervolgens de deur te kunnen sluiten. De deuren open laten is ook geen oplossing, want dan zitten ze alleen maar nog meer in de weg. Een schuifdeursysteem is hier dus een super oplossing voor.

Je kunt namelijk met de rolstoel helemaal tot aan de loft deur rijden en vervolgens de deur gewoon openschuiven. Als gehandicapte zijn smalle gangen altijd een uitdaging en je hebt eigenlijk elke centimeter in de hal nodig, zodat je je vrij kunt bewegen. Daarom heb ik de deur die ik in de hal geïnstalleerd heb als voorbeeld genomen en jullie deze foto opgestuurd. Jullie product is namelijk een perfecte oplossing voor mij en mijn zoontje. Doordat het schuifdeurbeslag alleen maar aan de bovenkant van de loft deur geïnstalleerd wordt en er geen deurrails op de grond geplaatst hoeft te worden, blijft de toegang toegankelijk met een rolstoel. Geen lastige rails meer op de grond zodat naar binnen gaan iets heel gemakkelijks wordt. Dit soort kleine details zijn heel belangrijk voor ons in ons dagelijks leven. Nadat we alle deuren vervangen hebben is mijn zoontje nu veel zelfstandiger, geen geworstel meer met deuren die in de weg zitten. Wij zijn dus zeker twee hele tevreden klanten met dit eenvoudige en gemakkelijk te installeren schuifdeursysteem. Zoals ze zeggen. Alle beetjes helpen en loftdeur.nl heeft zeker een belangrijke bijdrage geleverd aan het aanpassen van ons huis.

Winkelwagen
Scroll naar boven