[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]Een schuifdeur maakt van elke ruimte een bijzondere plek om te werken, te wonen en te leven. Je kunt een schuifdeur zowel binnen als buiten ophangen, aan verschillende wandtypes en op diverse locaties. Je hebt daarbij een schuifdeurrailsysteem nodig, dat is een set om de schuifdeur aan de wand te hangen. Wat zijn de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden?

  • Bij een schuifdeurrailsysteem moet de draagkracht voldoende zijn om het gewicht van de schuifdeur te dragen. Het schuifdeurrailsysteem moet wordt met schroeven bevestigd aan de wand. Er zijn schroeven voor beton, hout en poreuze materialen. De wand hoeft geen draagmuur te zijn, zelfs buiten in een schuur is het vaak mogelijk een schuifdeur op te hangen.
  • Het schuifdeurrailsysteem moet soepel lopen. De rollers die aan de schuifdeur worden bevestigd zijn uitgerust met kogellagers die met een minimum aan frictie over de schuifdeurrails moeten lopen. De gebruikte materialen moeten vrij zijn van oneffenheden.
  • Een duurzaam schuifdeurrailsysteem kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het mag niet gaan roesten, verkleuren is wel mogelijk zolang de draagkracht van het staal niet verminderd.
  • Omdat niet elke opening in de wand even breed is kan een schuifdeurrailsysteem met uitbreidingsmogelijkheden een oplossing bieden. Onze schuifdeurrails kunnen tot maar liefst twaalf meter worden uitgebreid.

Bekijk alle mogelijkheden

Als je kiest voor een boeren houten schuifdeur, of een stalen schuifdeur, of zelfs meerdere schuifdeuren die over elkaar heen kunnen schuiven, is een degelijk schuifdeurrailsysteem essentieel. Meet de ruimte vooraf goed op, en bestel een set dat past bij jouw behoefte. Als je er niet helemaal uitkomt, of je wilt advies over de beste aanpak in jouw situatie kun je alvorens te  bestellen altijd even contact opnemen. We helpen je graag verder met het bepalen van de juiste keuze. Zo kun je voor lange tijd probleemloos genieten van jouw prachtige schuifdeurrailsysteem.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Winkelwagen
Scroll naar boven