Een schuifdeur wordt opgehangen met een schuifdeurbeslag. De schuifdeurrails is een belangrijk onderdeel van dit systeem. Met een zwakke rails kan een schuifdeur uit gelid raken of erger nog, de rails kan breken en de zware schuifdeur kan vallen. Wat zijn de voorwaarden voor een goede schuifdeurrails

• Het materiaal voor een schuifdeurrails is erg belangrijk. Wij kiezen voor gehard staal. Ongeacht of je kiest voor de donkergekleurde variant of de RVS staal uitvoering, elke schuifdeurrails kan onze schuifdeuren met gemak dragen.
• Soepele rollers zijn belangrijk. Schuifdeuren zijn gebruiksvoorwerpen die de gehele dag door gebruikt worden. Openen, sluiten, openen sluiten en ga zo maar door. Als de schuifdeurrails ergens stropt is dat geen aangename ervaring. Daarom gebruiken we rollers met vele kleine kogellagers die stuk voor gecontroleerd worden op vorm en kwaliteit. De rollers moeten elke keer opnieuw probleemloos over de rails schuiven.
• Als één schuifdeurrails niet breed genoeg is kun je deze uitbreiden met een aanvullend set. Je hebt daarbij vaak niet alle accessoires nodig, je kunt de rails uitbreiden tot maar liefst 12 meter! Kijk in onze webwinkel voor alle mogelijkheden.
• Schuifdeuren zijn vrijwel altijd maatwerk. Kies voor een schuifdeurrails en systeem dat uitbreidbaar is, die je kan afstemmen op jouw persoonlijke wensen en voorkeur.

Service en ondersteuning
Dit zijn de voornaamste aspecten om rekening mee te houden. Wij weten uit ervaring dat het niet zo ingewikkeld is om een schuifdeur te plaatsen, maar de eerste keer kan het wel intimiderend zijn. Daarom staat wij altijd klaar om je van advies te voorzien. Neem ook zeker een kijkje op de portfolio pagina waar je veel inspiratie op kunt doen voor je eigen doe-het-zelf project. Een foto delen met de bezoekers van onze website is natuurlijk ook altijd zeer welkom!

  • Leren Handgrepen

    Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
  • Schuifdeursysteem Recht

    Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
    25% Korting
Winkelwagen
Scroll naar boven