Veel klanten kiezen voor een schuifdeur vanwege de openheid. Dat lijkt vreemd, een deur is toch bedoeld om een ruimte af te sluiten? Bij een schuifdeur hangt de deur aan de wand middels een schuifdeurbeslag, het sluit de opening in de wand niet geheel af met scharnieren. De schuifbeweging geeft een gevoel van vrijheid. Als je nog geen schuifdeur in huis hebt klinkt dat wellicht vreemd in de oren, als je reeds een schuifdeur hebt hangen ken je ongetwijfeld dat “open” gevoel.

Die openheid kan ook een nadeel zijn, soms heb je behoefte aan iets meer privacy. Daarom kun je ook een schuifdeur slot bestellen voor de locaties waar niet iedereen zomaar welkom is.

Hoe werkt een schuifdeursysteem eigenlijk?

Om de functie van een schuifdeur slot te begrijpen moet je eerst weten hoe een schuifdeursysteem werkt. Een schuifdeur is een deur zonder scharnieren die vervaardigd wordt uit hout of staal. De deur wordt opgehangen aan beugels. Aan de wand wordt een schuifdeurrails bevestigd met soepele rollers. De deur wordt aan die schuifdeurrails gehangen. Met slechts een lichte beweging kun je de schuifdeur vervolgens moeiteloos openen en sluiten.

De functie van een schuifdeur slot

Een schuifdeur slot is een klein en eenvoudig stalen slot met een schuifpal waarmee je de schuifdeur kunt sluiten. Een sleutel is niet nodig. In geval van nood is een schuifdeur slot ook vanaf de andere zijde te openen met een kaart. Een schuifdeur slot geeft een extra stukje privacy in een badkamer, of op kantoor voor een spreekkamer.

We leveren schuifdeur sloten in RVS staal en zwart staal met poeder coating. Ze passen perfect bij de stijl van het gehele schuifdeursysteem en zijn net zo degelijk en duurzaam als het schuifdeurbeslag. Kies voor privacy, neem een schuifdeur slot.

  • Leren Handgrepen

    Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
  • Schuifdeursysteem Recht

    Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
    25% Korting
Winkelwagen
Scroll naar boven