Voor het realiseren van een robuust houten schuifdeur naar eigen wens kun je bij Loftdeur terecht. Met een schuifdeurrails uit onze winkel verzeker je niet alleen een stijlvolle maar ook een stevige ophanging! De gebruikte materialen zoals zwart staal en hoogwaardig RVS komen goed tot hun recht in een industrieel interieur. Daarnaast kun je hiermee ook een rustieke of een vintage uitstraling creëren. Schuifdeuren met schuifdeurrails geven je de mogelijkheid aangrenzende vertrekken zowel met elkaar te laten verbinden als van elkaar te scheiden. Zo krijgt een vrolijk spel van licht en ruimte alle kans!

 • Leren Handgrepen

  Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
 • Schuifdeursysteem Recht

  Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
  25% Korting

Schuifdeurrails zwaar

Als een schuifdeur massief is en veel weegt, maakt een schuifdeurrails die zwaar is uitgevoerd het plaatsen toch mogelijk. Afhankelijk van het totaalgewicht kun je bijvoorbeeld gebruik maken van 2 of meerdere stalen hangers. Ook andere belangrijke onderdelen krijg je bij de bestelling van de schuifdeurrails zwaar meegeleverd:

 • Een rails in de gewenste maat
 • 2 deurstoppers
 • 1 schuifdeur vloergeleider
 • De benodigde bouten en moeren voor op hout of beton

Een schuifdeurrails die zwaar is, geeft een vertrek een robuust uiterlijk. Daarbij past het beste een inrichting die ruim is opgezet.

Schuifdeurrails zwart

Industriële materialen in een neutrale kleur passen goed bij verschillende woonstijlen. Zo kun je met een schuifdeurrails zwart ieder vertrek van een industrieel, vintage of juist rustiek uiterlijk voorzien. Zwart staal roept een sfeer op van verweerde gebouwen en industriële panden. Een schuifdeurwand kun je zelfs gebruiken om een kledingkast geheel in stijl af te sluiten. Met een schuifdeurrails in het zwart kun je alle kanten op.

RVS schuifdeurrails

Voor een stevige schuifdeur kun je zowel een zwart stalen als een RVS schuifdeurrails gebruiken. Deze materiaalsoort glimt meer en kan behalve voor een vintage of industrieel interieur ook voor een moderne inrichting gebruikt worden. Bij Loftdeur kun je een hoogwaardige RVS schuifdeurrails scherp geprijsd bestellen. Deze is uitgerust met 2 rollende elementen uit roestvrij staal. Als aanvulling op het interieur kun je in onze winkel ook fraai vormgegeven schuifdeur handgrepen bestellen. Wat je ook bestelt, Loftdeur zorgt voor inspiratie en een snelle levering!

Winkelwagen
Scroll naar boven