Schuifdeurstsysteem loftdeur.nl

Een aantal maanden geleden besloten wij nadat wij onze woning een jaar zonder succes te koop hadden staan om toch maar voor een verbouwing te gaan. Een 15m2 extra aanbouw voor een riante keuken en een ingang aan de achterkant van de woning zou ons weer van nieuw woonplezier moeten voorzien. Alles dachten we hebben uitgedacht, echter kwamen we nadat de aanbouw opgeleverd werd achter een lastig probleem. Onze deuren klapte tegen elkaar! De woonkamer (scharnier)deur bewoon in het bewegingsveld van de keukendeur!

Na een paar weken van ergernis over de situatie stuitte ik op het concept van Loftdeuren. Ik had de mogelijkheid van schuifdeuren in onze woning eigenlijk nooit écht overwogen. Ik dacht dat dat alleen in oude grachtenpanden hoorde met de glas in lood ensuites zoals ik ze kende, maar Loftdeur.nl sprak me eigenlijk gelijk aan!

Ik heb direct even telefonisch contact gezocht met een van de medewerkers van Loftdeur.nl om mijn situatie te bespreken, ik werd erg netjes te woord gestaan, en ze vroegen mij wat foto’s toe te sturen van hoe de situatie nu is. Mij werd toen geadviseerd om een simpel, zwart, recht boeren schuifdeurbeslag te nemen. Dit zou volgens hen het beste aansluiten bij het interieur, en de witte deur van een mooi contrast voorzien.

Na 4 dagen wachten werd het schuifdeursysteem netjes bij ons bezorgd.  Na het openen van de verpakking was alles duidelijk, er zat een duidelijke handleiding bij hoe de schuifdeur rails op de muur te monteren, en hoe de schuifdeur hangers aan de deur te monteren. Direct de huidige scharnierdeur uit zijn scharnieren gehaald, de deurrails op de muur geschroefd (letterlijk 15 minuten werk incl alles waterpas opmeten), de hangers aan de deur gemonteerd en de schuifdeur in de rails gehangen.

Met het eindresultaat zijn we erg blij, de deur is nu niet alleen functioneel, maar de schuifdeur is echt een eye catcher geworden, dit terwijl hei eigenlijk dezelfde deur is! We gaan er in de toekomst waarschijnlijk voor kiezen om de toch wat saaie deur te vervangen door een wat industriële deur voor een nóg stoerdere look in de woonkamer.

Het schuifdeursysteem loste voor ons een lastig probleem op, en we kunnen dit bedrijf dan ook alleen maar ten zeerste aanraden.

Bedankt, en tot een volgende keer!

Winkelwagen
Scroll naar boven