Onze webshop heet “Barndeur.be” waarbij “Barn” het Engelse woord voor “Schuur” betekent. Naast Barndeur worden ook de termen Loftdeur en Schuifdeur gebruikt voor dezelfde soorten deuren. Een schuifdeur binnen is gebaseerd op de deuren die je vroeger vaak zag in schuren, tuinhuizen en opslagruimtes, in de landbouw tref je deze deuren nog steeds aan. Een schuifdeur binnen in huis heeft grotendeels dezelfde functie, en wordt gemaakt op basis van dezelfde constructie, er zijn wel verschillen. Wat zijn de voordelen voor een schuifdeur binnen, en wat maakt een schuifdeursysteem in huis zo bijzonder?

De voordelen van een schuifdeur binnen

Dit zijn de meest voorkomende redenen om te kiezen voor schuifdeuren van Barndeur.be:

  • Een schuifdeur heeft een mooie uitstraling binnen zowel een klassiek als een modern interieur.
  • Met een schuifdeur kun je elke deur op maat laten maken, onafhankelijk van de deurstijl of deuropening.
  • Een schuifdeur wordt gemaakt van natuurlijke materialen als hout en ambachtelijk stalen elementen.
  • Een schuifdeur binnen kan ruimte besparen omdat er geen sprake is van een uitdraai.
  • De kwaliteit en duurzaamheid van schuifdeuren liggen zeer hoog.

Meer mogelijkheden met een schuifdeur

Het gebruik van schuifdeuren binnen is met name populair geworden bij loft appartementen. Binnen deze ruimtes zijn normale scharnierdeuren minder geschikt, terwijl de oppervlakte en indeling van loft appartementen zich juist erg goed leent voor schuifdeuren. Zo is de naam Loftdeur ontstaan. Later zijn ook steeds meer huiseigenaren met een normale woning overgestapt op deze handige deuren. Op kantoor en in de horeca hebben gebruikers ook de voordelen ontdekt van deuren zonder uitdraai, deuren die je eenvoudig half open kunt zetten en schuifdeuren die je perfect op maat kunt laten maken. Het standaard schuifdeurbeslag met optionele uitbreidingen en accessoires maakt een schuifdeursysteem een logische keuze.

Zelf een schuifdeur binnen ophangen

Met de complete sets van Barndeur.be kun je zelf een compleet schuifdeursysteem aan de wand ophangen. Alle materialen worden meegeleverd, daarnaast zijn er nog accessoires zoals een tweede deur pakket, de mogelijkheid twee schuifdeuren over elkaar heen te schuiven en naast rolstoppers ook een Softclose systeem zodat de deur netjes wordt afgeremd op de laatste centimeters. Daarmee worden de mogelijkheden van schuifdeursystemen binnen nog omvangrijker.

Winkelwagen
Scroll naar boven