Ben je van plan je woning industrieel of landelijke in te richten? Met een schuifdeursysteem van Loftdeur krijgt elke ruimte een robuuste uitstraling. Onze systemen zijn geschikt voor het plaatsen van een schuifdeur van ruw onbewerkt hout. Als je eenmaal hebt gekozen voor je favoriet houtsoort, kun je je deur eenvoudig ophangen aan een schuifdeursysteem uit onze winkel. Het schuifmechanisme bestaat uit op katrolletjes lijkende wieltjes, waarover de deur soepel kan worden open- en dichtgeschoven.

Schuifdeursysteem zelfbouw

Welke afmetingen voor de deur je ook in gedachten hebt, een passend schuifdeursysteem zelfbouw vind je in onze webwinkel. Wij hebben verschillende standaardafmetingen, maar kunnen het schuifmechanisme ook op maat maken. Een schuifdeursysteem zelfbouw bestel je inclusief de volgende onderdelen:

 • Een rail in de gewenste richting
 • 2 of meerder rolelementen
 • Montageschroeven voor hout en beton

Schuifdeursysteem buiten

Om de buitenkant van je woning van extra sfeer te voorzien kun je een schuifdeursysteem buiten bouwen. Zo krijgt de tuin een landelijke uitstraling met een mooie houten schuifdeur. In het assortiment van Loftdeur vind je verschillende typen deuren die je eenvoudig kunt bevestigen aan het schuifdeursysteem buiten. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van een prachtig landelijke deur van vurenhout of een barndeur.

Schuifdeursysteem kopen

Loftdeur is de online winkel waar je een schuifdeursysteem op maat kunt kopen. Het systeem wordt aangepast op de afmetingen van je deur, zodat je na ontvangst direct kunt beginnen met plaatsen. Ook kun je onderdelen meebestellen die op ambachtelijke manier door een smid zijn vervaardigd, zoals onze stalen schuifdeur handgrepen. Wil je jouw interieur stijlvol inrichten? Dan is een schuifdeursysteem kopen in onze winkel een goed begin!

 • Leren Handgrepen

  Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
 • Schuifdeursysteem Recht

  Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
  25% Korting
Winkelwagen
Scroll naar boven