1

 

Mijn slaapkamer is altijd al mijn safe haven voor mij geweest. Het punt in huis waar ik me lekker terug kan trekken en eventjes tijd voor mezelf heb. Omdat het de belangrijkste kamer voor mij in mijn huis is, wil ik me er goed voelen en de sfeer speelt hier natuurlijk een belangrijke rol in.

Ik ben dol op oriëntaalse meubelen, maar nadat ik mijn kamer helemaal ingericht had zag mijn moderne slaapkamer deur er als een vreemde eend in de bijt uit. Plus dat ik altijd al een schuifdeur wilde hebben zoals je die in een Japanse film of  restaurant ziet.  Je kent ze wel, van die zwarte deuren met wit rijstpapier waar altijd iemand door zo´n karate trap doorheen valt.

Omdat zwart niet zo goed bij mijn andere meubels staat heb ik voor een licht bruine houten deur met wit glas gekozen, maar voordat ik hem heb laten ophangen gaf een vriendin mij een super idee. Ze zei:¨waarom maak je niet gelijk van de gelegenheid gebruik en installeer je echt een schuifdeur en bespaar je gelijk een heleboel ruimte.¨ Wat een goed idee zeg. Ik was nou toch bezig, dan kon ik het beter gelijk in een keer goed doen. Ze wist me ook nog te vertellen waar ik het schuifdeursysteem kon kopen, bij loftdeur.nl.

Ok, nou gelijk aan de slag dus. Eventjes opgezocht en het zag er goed uit. Ik heb ze meteen gebeld en gevraagd of ik dit systeem ook met mijn deur kon gebruiken. Ze waren erg vriendelijk aan de telefoon en hadden geduld genoeg om mij met mijn weinige kennis uit te leggen hoe dit functioneerde en wat het juiste schuifdeur beslag voor mijn deur was. De prijzen vielen me reuze mee,  in mijn geval ongeveer 165 euro. Gelijk besteld dus en toen moest ik wachten. Niet lang hoor, 2 dagen en ik had het in huis. Dat was snel want ze hadden me gezegd dat het 4 dagen zou kunnen duren.

Ik was inmiddels een expert in hoe het allemaal functioneerde door me goed op internet te informeren. Ja echt waar, we hebben het zelf gedaan, de boor en waterpas geleend, de deurrails op de muur bevestigd, de schuifdeur hangers op de deur geschroefd. We hebben hem helemaal zelf opgehangen. Het resultaat? Je kunt het zelf op de foto zien. Super. Ik blij en gelukkig met mijn oriëntaalse schuil hoekje,  en nu heerlijk genieten.

Winkelwagen
Scroll naar boven