Een Loftdeur maken is eenvoudiger dan je denkt. Veel mensen overwegen het plaatsen van een schuifdeur maar zien op tegen de installatie. Het Loftdeur schuifdeursysteem is ontworpen met oog op gebruiksgemak, dat geldt ook voor het hangen van het Loftdeur schuifsysteem. Dankzij de modulaire aanpak is een Loftdeur maken niet alleen eenvoudig, het is ook een zeer veelzijdig systeem. Waar moet je beginnen bij een Loftdeur maken?zelf-een-loftdeur-maken

Kies een schuifdeur

De keuze om een schuifdeur te plaatsen is de eerste stap naar beter woon- en leefcomfort. Een schuifdeur ziet er immers niet alleen prachtig uit, het is ook een praktische oplossing. Er is bijvoorbeeld geen deur meer die plotseling kan openzwaaien, een halfopen schuifdeur neemt niet meer ruimte in dan in gesloten of open toestand. Bij een Loftdeur maken kies je als eerste voor een materiaal en stijl. Boerenhout heeft bijvoorbeeld een prachtige natuurlijke uitstraling met een warme gloed. Steigerhout heeft een bijzondere grijze sluier die past in een modern interieur. Of kies voor een stalen schuifdeur en breng ruimtes met elkaar in verbinding. Meet de oppervlakte goed op en bekijk de instructies in de webshop. Dit zijn de eerste stappen bij een Loftdeur maken.

Het schuifdeurbeslag

Een belangrijk onderdeel van een Loftdeur maken is de keuze voor het schuifdeurbeslag. Hierbij moet je niet alleen de keuze maken voor RVS licht staal of zwart staal met een poedercoating, wanneer de maat van het deurkozijn afwijkt moet je daar ook rekening mee houden. Gelukkig is het schuifdeursysteem op maat te maken. Het is zelfs mogelijk om twee schuifdeuren elkaar te laten overlappen, zo kun je bijvoorbeeld een (inloop)kast maken.

Hulp is altijd nabij

Het meeste werk is al gedaan, Loftdeur levert de deur op maat en het schuifdeurbeslag wordt compleet geleverd met de juiste onderdelen en schroeven. Met de eenvoudige stap-voor-stap handleiding is een Loftdeur maken best eenvoudig en zelfs een leuke klus. Bij vragen voor, tijdens en na de aanschaf en montage van het Loftdeur schuifdeursysteem kun je altijd contact opnemen met onze specialisten. We helpen je graag verder!

Winkelwagen
Scroll naar boven