Een loftdeur kopen is voor velen een droom, toch hoeft het niet bij dromen te blijven. De kosten voor een schuifdeursysteem zijn lager dan je wellicht zult denken, ook een schuifdeur kan opvallend betaalbaar zijn. Je moet bij een loftdeur kopen alle mogelijkheden naast elkaar leggen en de pluspunten en minpunten met elkaar vergelijken. De optelsom kan positief uitvallen voor een loftdeur. Hier zijn een aantal besluiten die je moet maken bij een loftdeur kopen:

Is een loftdeur kopen kosteneffectief?

Wanneer je al een standaard deur hebt en daar tevreden mee bent is een loftdeur kopen een behoorlijke investering. Als je met een schone lei start wordt de keuze een stuk eenvoudiger. De optelsom vloftdeur-kopenan een schuifdeursysteem en loftdeur wordt een stuk interessanter als je beseft dat het installatiewerk zelf is uit te voeren. Elke loftdeur is maatwerk, als je dit vergelijkt met het inschakelen van een interieurdesigner, bouwbedrijf en andere specialisten wordt een loftdeur kopen plotseling een stuk interessanter.

Kan ik zelf een loftdeur hangen?

Met onze schuifdeursystemen is het eenvoudig om zelf een loftdeur te hangen. We leveren een compleet set met alle onderdelen en een breed assortiment aan accessoires. Zo kun je zelf elke gewenste loftdeur ophangen, uiteraard kun je altijd even contact opnemen voor advies bij een loftdeur kopen. Ons systeem is ontworpen om door “normale” mensen gebruikt te worden, zelf een loftdeur hangen hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Hoe kies ik de juiste loftdeur?

Bij een loftdeur kopen moet je rekening houden met de volgende zaken:

 • Waar ga ik de schuifdeur hangen, binnen, buiten, thuis of op kantoor?
 • Hoe groot moet de schuifdeur en het railsysteem zijn?
 • Is de wand geschikt voor een schuifdeur?
 • Welk type schuifdeur kies ik, moet deze bijvoorbeeld geschilderd worden?
 • Kan ik de schuifdeur zelf installeren?
 • Waar kan ik terecht voor advies voor een loftdeur kopen in mijn situatie?

De laatste vraag is eigenlijk al beantwoord, neem gerust even contact met ons op voor meer informatie over een loftdeur kopen en plaatsen!

 • Leren Handgrepen

  Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
 • Schuifdeursysteem Recht

  Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
  25% Korting
Winkelwagen
Scroll naar boven