Een knusse jaren 30 woning met prachtige en suite deuren, wie wordt daar nou niet warm van? Met de klassieke schuifdeuren uit ons assortiment haal je deze sfeer gewoon in je eigen huis! Bij Loftdeur vind je een ruim aanbod schuifdeuren in verschillende stijlen en van diverse materialen zodat je je de deur kunt samenstellen die geheel bij jouw persoonlijkheid past. Zo kun je voor zeer ruw hout gaan als tegenhanger van je moderne interieur. En een stalen schuifdeur kan je minimalistische interieur kracht bij zetten. Zo kun je met een enkele blikvanger de sfeer in je woning bepalen.

  • Leren Handgrepen

    Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
  • Schuifdeursysteem Recht

    Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
    25% Korting

Niet alleen woningen met een voor- en achterkamer zijn geschikt voor klassieke schuifdeuren, onze loftdeuren passen overal waar er ongebruikte ruimte is naast de deurposten. Heb je wél plek voor en suite deuren? Dan kun je onze 2e deur pakket bij bestellen. Dit is een schuifdeur systeem die het mogelijk maakt om twee deuren naast elkaar te plaatsen.

Klassieke schuifdeuren op maat

Elke ruimte knapt op van maatwerk! Bij Loftdeur kun je daarom je klassieke schuifdeuren op maat bestellen. Neem de maten op van je deurposten met wat extra ruimte zodat de deur mooi over het gat schuift en je geen kieren overhoudt. Vervolgens vraag je een offerte aan voor de gewenste deur met de bijbehorende maten. Wil je de deur in een bepaalde kleur geschilderd hebben? Ook dat is mogelijk bij Loftdeur!

Vervolgens kies je een schuifdeursysteem en eventueel schuifdeur handgrepen uit die bij jouw stijl passen en kies je de maten die overeenkomen met de wand waar de deur voor komt te hangen. Onze klassieke schuifdeuren op maat zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen en je krijgt alle benodigde onderdelen meegeleverd. Zo kun je snel aan de slag om het interieur van je dromen te creëren. Ben je benieuwd hoe gemakkelijk je de deur ophangt? Bekijk dan onze montagevideo. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt!

Winkelwagen
Scroll naar boven