Als het gaat om veranderingen met betrekking tot ons interieur, dan vallen we helaas maar al te vaak terug op standaardkeuzes -en oplossingen. Behoudend als we zijn kwellen we ons met de vraag of iets ook op de langere termijn wel cosmetisch verantwoord. Niemand die het weet en dus kiezen we voor het min of meer oude vertrouwde, waarbij hoogstens de kleur anders is. Als je gewend bent om jouw hart te volgen, waarom doe je dit dan niet als het gaat om iets als jouw interieur? Dit is immers de plek waar je een groot deel van de tijd doorbrengt. Zorg er dan op zijn minst voor dat dit inderdaad die plek is waar jij je thuis voelt.

Vanzelfsprekend hoef je het roer niet drastisch om te gooien. Dit is nergens voor nodig en hiermee bereik je juist het tegendeel. Begin met kleine stapjes en laat één van deze kleine stapjes eens een zogenaamd “schuifdeursysteem”. Een schuifdeursysteem geeft een interieur namelijk een heel eigen karakteristieke look. Naast het feit dat een schuifdeursysteem meer dan cosmetisch verantwoord is, is het ook nog eens een heel praktische toepassing. Een schuifdeur is in veel gevallen namelijk een uitstekend alternatief voor de ons welbekende standaard openslaande deur. Met een schuifdeur bespaar je ruimte en dit is, zeker als je wat klein behuisd bent, een groot voordeel.

Als je voor een schuifdeursysteem durft te gaan, en dat durf je natuurlijk, dan heb je nogal keus in de uitvoering hiervan. Een schuifdeursysteem is er bijvoorbeeld in een heel klassieke uitvoering. Maar ook een hele moderne variant, uitgerust in RVS, behoort tot de mogelijkheden. Een schuifdeursysteem dat op dit moment erg gewild is, dat is het systeem uitgevoerd in de industriële look. Kiezen voor deze laatste betekent dat je hoe dan ook, ook op de lange termijn goed zit qua interieur. De industriële look is namelijk van alle tijden en laat zich prima matchen met diverse andere interieurstijlen.

Een schuifdeursysteem zonder een bijpassende schuifdeur komt uiteraard niet tot zijn recht. Besteedt dan ook de nodige tijd aan het zoeken naar de juiste schuifdeur. Bij Loftdeur.nl vindt je zowel als het gaat om de schuifdeur zelf als om het schuifdeursysteem een groot assortiment. Maatwerk is hierbij zeker mogelijk, want wij weten als geen ander dat standaard anno nu niet meer kan. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en onze scherpe prijzen? Neem dan snel contact met ons op!

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven