Er zijn verschillende types deur. Een standaard deur werkt met scharnieren, je opent de deur met een klink of een veersysteem. Met dit type deur moet je altijd een deel van de ruimte aan weerszijden vrijhouden, daarnaast kan het zelfs tot gevaarlijke situaties leiden. Een schuifdeur is een aantrekkelijke, praktische én efficiënte manier om twee ruimtes van elkaar te scheiden. Je schuift hierbij een houten of stalen paneel open of dicht, de deur hangt aan de wand met een schuifdeurbeslag. Voor kasten en deuropeningen waarbij extra flexibiliteit vereist is hebben we een slimme oplossing bedacht; een kastenwand.

Schuifdeurbeslag

Een schuifdeurbeslag is een compleet set om een schuifdeur aan op te hangen. Je bevestigt een schuifdeurrails aan de wand, daarna bevestig je speciale beugels met rollers aan de schuifdeur, vervolgens hang je deze aan de rails. Zo eenvoudig is het. Bij een grote deuropening of kastruimte heb je soms meerdere schuifdeurpanelen nodig. In een aantal situaties wil je die over elkaar heen laten schuiven. Dat doe je met het schuifdeurbeslag voor een kastenwand.

Kastenwand Schuifdeurbeslag

In dit set leveren we vijf speciaal ontworpen beugels om het schuifdeurbeslag te monteren zodat de schuifdeuren langs elkaar schuiven. Dat biedt enorm veel nieuwe mogelijkheden. Je kunt twee schuifdeuren onafhankelijk van elkaar openen zonder extra ruimte aan weerszijden van de wandopening te gebruiken. Dat is ideaal voor een kastruimte die verzinkt is in de wand, maar ook voor een afscheiding van twee ruimtes. De additionele beugels in dit set zijn nauwkeurig afgemeten om de schuifdeuren perfect langs elkaar te laten openen en sluiten zonder enige weerstand.

Als je ruimte wilt besparen en het praktisch nut van een schuifdeursysteem nog verder wilt verhogen is deze kastenwand de ideale oplossing. Je kunt nu zelf een kastenwand maken die geschikt is voor jouw woning, kantoor of winkel.

Winkelwagen
Scroll naar boven