We besteden de laatste jaren steeds meer aandacht aan ons interieur. Hierbij vaak geïnspireerd door de vele woonprogramma’s op televisie. Daarnaast zijn er ook een flink aantal week –en maandbladen die ons op de hoogte houden van “what’s hot and what’s not”. Wanneer je een bepaalde interieurstijl doorvoert, dan doe je dit natuurlijk niet voor slechts een paar maanden. Dit zou een kostbare zaak worden en daarom zoeken we vaak iets dat we het best kunnen omschrijven als een soort middenweg, een compromis. Dit compromis vinden we door bijvoorbeeld veel met details of accessoires te werken, waardoor je met opvallende accenten toch een bijzonder en eigentijds interieur neer kunt zetten.

De jaren dertig stijl is een typisch voorbeeld van een regelmatig terugkerende trend in ons interieur. Deze stijl heeft een aantal bijzondere kenmerken, zoals bijvoorbeeld het gebruik van hoge plinten en wandtegels in de hal of entree van de woning. Dit is voor veel mensen teveel van het goede of ze hebben er simpelweg de woning niet naar. Niet getreurd, want met zogenaamd jaren dertig deurbeslag breng je toch de dertiger jaren in accenten aan in jouw interieur. Dit jaren dertig deurbeslag is een vorm van retro deurbeslag en een groot voordeel van retro deurbeslag is dat dit op vrijwel elke scharnierende deur past. Als je iemand bent die toch met regelmaat iets in huis verandert, dan is werken met jaren dertig deurbeslag een goede tip. Met slechts weinig moeite en tegen een minimale investering heb je in een handomdraai een heel andere uitstraling van een deur. Zeker als je kiest voor de “Ton 400 deurklink” uit het assortiment van Loftdeur.nl.

De Ton 400 deurklink ziet er uit als heel eenvoudig retro deurbeslag. Maar laat je hierdoor niet van de wijs brengen! Het is juist het minimalistische karakter van dit jaren dertig deurbeslag dat het tot een opvallende deurklink maakt. Voeg daarbij het stijlvolle en luxe materiaal (nikkel in combinatie met ebbenhout) waarvan de Ton 400 deurklink is gemaakt en je weet direct dat je dan iets bijzonders en iets unieks in handen hebt. En dit elke dag weer!

 

Wanneer je dit jaren dertig deurbeslag bij Loftdeur besteld, dan wordt dit  als een complete set geleverd. De set, verkrijgbaar in mat of glanzende uitvoering, bestaat uit:

  • Twee deurklinken
  • Twee rozetten
  • Een stift
  • Schroeven

Loftdeur.nl houdt niet van “standaard” en dat zie je niet alleen terug in het jaren dertig deurbeslag als de Ton 400 deurklink. Laat onze webshop dan ook een bron van inspiratie voor je zijn. We denken graag met je mee in praktische oplossingen en mogelijkheden. Neem dan ook gerust contact met ons op, want wij laten graag zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Winkelwagen
Scroll naar boven