Steeds meer mensen kiezen voor schuifdeuren in huis, op kantoor of in de schuur. Een schuifdeur ziet er prachtig uit, het is een waar sieraad aan iedere wand. Daarnaast is het ook een praktische deur zonder uitdraai die vrijwel overal te monteren valt. Door een zwart schuifdeursysteem of een RVS lichte versie aan de wand te bevestigen kun je een solide houten schuifdeur of zelfs stalen schuifdeur ophangen. Bedrijven als Loftdeur en Intersteel leveren dit soort schuifdeursystemen. Waar moet je op letten bij de keuze van een RVS of zwart schuifdeursysteem?intersteel

Alles-in-1 oplossing

Net als bij internet, televisie en telefonie is ook bij aanschaf van een mooie schuifdeur met een licht of zwart schuifdeursysteem een totaaloplossing erg praktisch. Bedrijven als Intersteel verkopen de systemen maar niet de deuren, Loftdeur is een leverancier die totaaloplossingen biedt. Zo kun je de keuze voor de deur en het systeem perfect op elkaar afstemmen. Intersteel levert alleen het schuifdeurbeslag, je moet zelf een schuifdeur maken of elders aanschaffen. Dat maakt het aanschaffen en monteren van een RVS staal of zwart schuifdeursysteem onnodig gecompliceerd.

Wij staan voor u klaar

Het schuifdeursysteem van Loftdeur is ontworpen zodat consumenten deze zelf kunnen monteren. Dat neemt niet weg dat we alles zomaar aan de klant overlaten. We geven graag persoonlijk advies en denken mee aan een letterlijk passende oplossing voor elke locatie en iedere ruimte. Bij een leverancier zoals Intersteel ben je genoodzaakt de eindjes zelf aan elkaar te knopen, bij Loftdeur vinden we persoonlijke ondersteuning een belangrijke zaak. Ook wanneer je zelf een schuifdeur gaat maken kun je net als bij Intersteel ook via Loftdeur een RVS of zwart schuifdeursysteem kopen zonder schuifdeur. Dit systeem is geheel op maat samen te stellen met afwijkende lengte, uitbreidingen zoals extra beugels, verschillende stijlen, overlappende panelen etc.

Bij Loftdeur kun je terecht voor een totaaloplossing met een persoonlijke benadering en de hoogste kwaliteit schuifdeuren en schuifdeursystemen.

Winkelwagen
Scroll naar boven