De schuifdeur is helemaal terug van weggeweest. Dit type deur is de laatste jaren behoorlijk in de vergetelheid geraakt, maar is anno nu nadrukkelijker aanwezig dan ooit tevoren. En dit is niet meer dan terecht, want een schuifdeur anno nu is zoveel meer dan de schuifdeur van jaren geleden. Was je toentertijd op zoek naar dit type deur, dan was de keus zeer beperkt. Maar al te vaak kwam je bij de grote bouwmarkten uit voor een model vervaardigd uit kunststof. Logisch dat veel mensen destijds toch uiteindelijk kozen voor de openslaande deur.

Genoeg over het verleden en welkom in het heden. In dit artikel schenken we aandacht aan één van de meest populaire schuifdeuren van dit moment, de stalen schuifdeur. De stalen schuifdeur is de deur bij uitstek om je met jouw interieur te onderscheiden. Bij een stalen schuifdeur denk je wellicht aan een loodzware deur die overheersend aanwezig is. Dit is echter een misverstand, want hoewel een stalen deur uiteraard wel van enig gewicht is, is het nu ook weer niet zo dat deze niet te tillen is. Daarnaast is deze deur juist op een subtiele manier op de achtergrond aanwezig. Het is een ware eyecatcher en dit komt onder andere door de veel gebruikte combi van staal met melkglas. Dit melkglas is uiteraard veiligheidsglas en dit maakt deze deur tot een heel veilige deur.

Een stalen schuifdeur wordt veel gebruikt in de trendy industriële interieurstijl. Deze typische stijl laat zich, door zijn relatieve eenvoud, makkelijk combineren met andere interieurstijlen. Hierdoor is de stalen schuifdeur ook voor het zakelijke interieur een gewilde en praktische oplossing. Zo kun je deze deur niet alleen inzetten als toegangsdeur, maar ook kun je door middel van deze deuren een ruimte in tweeën verdelen. Je gebruikt de deur dan als scheidingswand, handig in het geval van vergaderen of overleggen.

Wil je een stalen schuifdeur echt die subtiele blikvanger laten zijn, zorg er dan voor dat je bij deze deur het juiste schuifdeurbeslag en het juiste schuifdeursysteem kiest. Loftdeur levert zowel de stalen schuifdeur zelf als het ophangsysteem en het schuifdeurbeslag. Alles onder één dak is hierbij voor jou zowel handig als voordelig. En met de wetenschap dat Loftdeur jouw stalen schuifdeur ook nog op maat maakt……wat wil je dan nog meer?

Bestel direct in onze webwinkel of neem contact met ons op als je toch liever nog even een aantal dingen met ons kortsluit.

Winkelwagen
Scroll naar boven