Welkom bij Loftdeur.nl – dé specialist in industriële wandplanken en wanddecoratie

Industriële wandplanken zijn een populaire keuze voor liefhebbers van eigentijdse en stoere interieurs. Bij Loftdeur.nl begrijpen we de aantrekkingskracht van deze moderne en functionele wanddecoratie. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan industriële wandplanken van hoogwaardige kwaliteit, die uw ruimte een unieke uitstraling geven.

Onze industriële wandplanken zijn vervaardigd met oog voor design en duurzaamheid. We gebruiken robuuste materialen zoals stevig hout en sterk metaal, waardoor de wandplanken bestand zijn tegen dagelijks gebruik en lang meegaan. Of u nu een minimalistische uitstraling wilt of juist een meer uitgesproken industriële look, bij Loftdeur.nl hebben we de perfecte wandplank voor u.

Ontdek ons assortiment industriële wandplanken

Ons assortiment industriële wandplanken biedt een breed scala aan stijlen, afmetingen en afwerkingen, zodat je altijd een wandplank vindt die past bij uw smaak en behoeften. Kies uit wandplanken met een ruwe RVS uitstraling voor een authentieke industriële look. Of ga voor wandplanken met een strakke zwarte afwerking voor een moderne twist.

Kwaliteit en functionaliteit staan voorop

Bij Loftdeur.nl streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Onze industriële wandplanken zijn stevig en stabiel, zodat je erop kunt vertrouwen dat ze uw bezittingen veilig kunnen dragen. Bovendien zijn al onze wandplanken eenvoudig te monteren en worden ze geleverd met duidelijke instructies en bevestigingsmaterialen.

Creëer uw persoonlijke wanddecoratie

Met industriële wandplanken kunt u eenvoudig een persoonlijke touch geven aan uw interieur. Combineer verschillende formaten wandplanken en plaats ze op verschillende hoogtes voor een dynamisch effect. Voeg decoratieve items toe, zoals planten, boeken, foto’s of kunstwerken, om de wandplanken tot leven te brengen en uw persoonlijkheid te weerspiegelen.

Industriële Shelfie Setup Bali | Loftdeur.nl

Speciaal hiervoor hebben wij de naam Shelfies bedacht, een samentrekking van shelf en selfie. Uw eigen, persoonlijke industriële wandplank als het ware. Shelfies zijn de meest veelzijdige wandplanken ter wereld. Het is mogelijk om ieder product uit de Shelfie serie los te bestellen, daarnaast hebben we een aantal standaard configuraties samengesteld waarbij we bekende locaties op deze aardbol als inspiratie hebben genomen. Bekijk onze Shelfies op deze pagina als individuele producten én als complete sets.

Wandplanken passend bij ieder interieur

Aan een interieur kunt u zien wat de persoonlijkheid van de bewoners is. Denk aan de stijl van het meubilair, decoraties zoals een vaas met bloemen of de kleur van kussens op de bank, of de keuze voor kasten en ander meubilair. Zo is er deze Industriële Shelfie A, wat een product is om letterlijk iets van uzelf te laten zien. Deze wandplank is vervaardigd uit staal en acaciahout, met voldoende ruimte om er één of meerdere decoraties op te plaatsen. Naast het aantrekkelijke design kun u zo ook gebruiksvoorwerpen binnen handbereik houden.

Industriele wandplank Shelfie A | Loftdeur

Diverse opstellingen met afwijkende afmetingen

Om onze klanten op weg te helpen hebben we diverse wandplank opstellingen bedacht, met afwijkende afmetingen en beschikbare ruimte om decoraties op te plaatsen. De verhoudingen spelen hierbij een belangrijke rol. Op een korte wand staat een verticale setup doorgaans beter, terwijl je op een lange wand eerder voor een horizontale setup zou kiezen. Dit hoeft uiteraard niet, maar deze configuraties zijn gebaseerd op een groot aantal ruimtes waarin we getest hebben. Dat is het bijzondere kenmerk van onze Shelfie lijn, dat er in ieder interieur een andere opstelling perfect past, alsof het wandmeubel specifiek voor die ruimte is gemaakt.

Van nature een uniek product

Bij de keuze voor het materiaal van een wandplank zijn er twee kenmerken die een belangrijke rol spelen; de duurzaamheid en het design. Acaciahout is een tropisch hardhout dat enorm sterk is, onze acacia planken komen uit duurzame teelt en worden op basis van strenge kwaliteitseisen zorgvuldig uitgekozen. Daarnaast staat acaciahout bekend om die unieke nerfstructuur waardoor geen enkele wandplank hetzelfde is.

acacciahout wandplank van Loftdeur.nl

Bestel uw industriële wandplanken bij Loftdeur.nl

Het team van Loftdeur heeft een uitgebreide kennis van hout en staal opgebouwd. Zoals altijd zijn deze producten door de klant zelf aan de wand te bevestigen, we leveren er de juiste schroeven en een werkplan bij. Houd er rekening mee dat de standaard setups uit losse onderdelen bestaan, het is daarom van belang om de industriële wandplanken goed uitgelijnd aan de wand te bevestigen. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

Bij Loftdeur.nl geloven we in hoogwaardige producten en uitstekende service. Bestel uw industriële wandplanken eenvoudig via onze website. We bieden snelle levering, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe wanddecoratie. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste wandplanken en om al uw vragen te beantwoorden.

Maak uw interieur compleet met industriële wandplanken van Loftdeur.nl. Ontdek ons assortiment en bestel vandaag nog!

Winkelwagen
Scroll naar boven