De “Industrial” look bepaalt de moderne inrichting. Die strakke vormgeving en oog voor kwaliteit zijn de voornaamste kenmerken van industrieel ontwerp. De industriële keuken lamp is een prachtig voorbeeld van vorm naar functie. Dit armatuur is een verademing tussen alle verlichting met overweldigende details. De verlichting trekt de aandacht juist door de eenvoud, en daagt je uit een persoonlijke en unieke verlichting op te hangen.

Design van de industriële keuken lamp

 Het bijzondere van deze industriële keuken lamp is de eenvoud van het ontwerp. De robuuste stalen balk wordt middels de platen aan weerszijden aan het plafond bevestigd. Met de kabeldoorvoer kunnen de kabels vanuit het plafond direct naar de lampen worden geleid. Het bijzondere aan deze industriële keuken lamp is het feit dat de kabels zichtbaar zijn, ze worden niet verstopt en weggevoerd maar maken juist onderdeel uit van het design. Het geheel is een strakke industriële keuken lamp die een letterlijk prachtige uitstraling geeft door de lampen voor het voetlicht te plaatsen.

Industriële keuken lamp met Edison lampen

Dit armatuur is in verschillende formaten verkrijgbaar, met of zonder bijpassende lampen. Je kunt zelf kiezen welke lampen het beste aansluiten bij de inrichting in de keuken, of een andere ruimte. Je kunt ook kiezen voor de standaard Edison lampen die direct bij te bestellen zijn. Eigenlijk is er niets standaard aan deze lampen, deze verlichting laat de oude gloeilamp weer herleven. De klassieke lamp met moderne technologie past uitstekend bij de esthetische kwaliteiten van de industriële keuken lamp. Het strakke industriële ontwerp van de armatuur in combinatie met de warme “Steampunk” look van Thomas Edison sluiten perfect op elkaar aan. Deze verlichting is praktisch in gebruik en valt op zonder de aandacht naar zich toe te trekken. Het is een zeer luxueuze combinatie die past in zowel een klassieke als een moderne keuken. Of huiskamer, studiekamer, hobbyruimte etc.

Laat jouw creativiteit schijnen

Wellicht gaat er bij het zien van deze industriële keuken lamp een lichtje branden onder de hersenpan. Je kunt deze armatuur ook gebruiken met een eigen set lampen. Bestel de gewenste maat, hang de industriële keuken lamp aan het plafond en hang zelf lampen op naar eigen inzicht. Lampen met of zonder kap passen uitstekend bij deze industriële keuken lamp, eigenlijk alle lampen met een lange draad zijn geschikt voor dit type verlichting.

Maatwerk in elke ruimte


Hoewel het technisch een industriële keuken lamp is kun je deze verlichting uiteraard ook in andere ruimtes hangen waar een horizontale lichtbalk geschikt is om aan het plafond te hangen. In keukens met een lang keukenblad, zowel thuis als in een restaurant, is deze verlichting de perfecte oplossing. Ook bij de eettafel of boven de salontafel is een industriële keuken lamp het ultieme compliment. Bestel de juiste maat en bevestig de degelijke stalen balk met de plafondplaten op elke gewenste plek. Je kunt met deze industriële keuken lamp variëren en er zelf een eigen invulling aan geven. Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder.

[easy_image_gallery gallery=”336″]

Winkelwagen
Scroll naar boven