Ambachtelijk vervaardigde producten waarin de hand van meester duidelijk zichtbaar is, dragen bij aan een industrieel interieur. Bij Loftdeur vind je de mooiste schuifdeursystemen waar het schuifmechanisme niet aan het zicht onttrokken wordt, omdat ze te mooi zijn om te verbergen! Materialen als gietijzer, koper en andere metalen hebben een kleur en textuur die een industrieel interieur extra kracht bijzetten. Zo hebben wij gietijzeren deurgrepen die door een Nederlandse smid vervaardigd zijn. Ambacht betekent niet dat het ook prijzig is. Een bijzondere loftdeur, schuifdeursystemen en bijbehorende accessoires zijn in onze webwinkel erg betaalbaar en van hoge kwaliteit!

stalen-schuifdeurIndustrieel interieur woonkamer

Kleine details maken het verschil als je een industrieel interieur voor je woning uitzoekt. Een industriële inrichting komt het meest tot haar recht als alle accessoires de ruimte krijgen om zich te tonen. De aanwezigheid van veel spullen vermindert het robuuste karakter waarmee een industrieel interieur de ruimte juist kleur geeft. Elementen van ruw onbewerkt hout zorgen voor een rustiek element dat industriële accenten een harmonieus tegenwicht biedt. Een schuifdeur inclusief beslag is daar een mooi voorbeeld van. Hiermee kun je twee aangrenzende vertrekken op een rustgevende manier scheiden.

Industrieel interieur tips

Op onze site vind je inspirerende foto’s en tips over het realiseren van een industrieel interieur. Veel van onze producten kunnen op maat worden gemaakt, zodat het geschikt is voor elke woning geschikt is! Tegenwoordig neemt de eettafel in veel huizen een prominente plaats in, omdat je onder het genot van een hapje en een drankje ongedwongen kunt converseren. Vaak combineert een tafel van onbewerkte materialen als onbewerkt hout goed met contrasterende accessoires als een industriële lamp, en modern servies. In onze winkel vind je bijvoorbeeld een sierlijke spinlamp. Ook hebben wij verlichting in de vorm van industriële buizen met prachtig vormgegeven fittingen die de tijden van de eerste gloeilampen in herinnering brengen.

Winkelwagen
Scroll naar boven