Als we ergens kritisch over zijn, dan zijn we dit wel over ons interieur. Begrijpelijk en volkomen terecht, want dit is immers de plek waar we ons thuis willen voelen. Tegelijkertijd willen we wel dat ons interieur van deze tijd is en liefst onderscheidend ten opzichte van familie, vrienden en bekenden. Dit bereik je door te werken met steeds wisselende accessoires en af en toe eens een nieuw behangetje, maar waarom niet eens kiezen voor een meer rigoureuzer oplossing om eens iets anders dan anders te creëren?

schuifdeur oud steigerhout barndeur
schuifdeur oud steigerhout barndeur

Nee….schrik niet, want je geeft jouw interieur namelijk heel eenvoudig een andere look door te kiezen voor een houten schuifdeur. Een houten schuifdeur geeft jouw interieur een warme uitstraling. Het gebruik van hout in meubels en deuren geeft deze meubels  en deuren een eigen karakter. Het voordeel van een houten schuifdeur is dat je deze in vrijwel elk interieur kunt plaatsen. Zeker als je daarbij ook nog eens kiest voor een passend schuifdeursysteem.

Een houten schuifdeur is een praktische toepassing, zeker als de ruimte die je tot je beschikking hebt beperkt is. Zo kun je een houten schuifdeur als binnendeur gebruiken, maar bijvoorbeeld ook als kastdeur of als toegangsdeur tot de badkamer. Deze schuifdeuren zijn in verschillende houtsoorten verkrijgbaar, namelijk:

Elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling en dit draagt bij aan het creëren van die unieke sfeer en uitstraling van de deur. Bij Loftdeurkun je op het gebied van de houten schuifdeur je hart ophalen. Laat je inspireren door ons ruime assortiment en weet hierbij dat “one size fits all” hierbij niet bestaat. Met andere woorden, ook voor maatwerk kun je bij Loftdeur terecht. Ook voor de finishing touch van jouw houten schuifdeur ben je bij ons aan het juiste adres. Deze finishing touch bestaat uit een, eveneens groot, assortiment aan accessoires als handgrepen en handvatten. Vanzelfsprekend voorziet Loftdeur ook in verschillende schuifdeur ophangsystemen.

Een houten schuifdeur bestellen bij Loftdeur betekent dat je hier nooit lang op hoeft te wachten. Ook betekent dit dat je voordelig uit bent en je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit die er is. Bestellen doe je rechtstreeks in onze webshop, maar het kan natuurlijk zo zijn dat je nog wat meer informatie of advies nodig hebt. Onze klantenservice staat je dan graag te woord, dus neem in dat geval gerust contact met ons op!

Winkelwagen
Scroll naar boven