Eettafel lamp

lamp boven eettafel, Hoe hoog hang je een lamp boven eettafel?, Loftdeur.nl

Als het gaat om dingen zoals de hoogte om eetkamerverlichting op te hangen, is er niet bepaald een strikt goed en fout. Er zijn normen, maar zijn die niet gemaakt om van af te wijken? Laten we kijken.

De standaardhoogte voor het hangen van een kroonluchter of hanglamp boven de eettafel is 100cm van het tafelblad. Maar nogmaals, regels zijn gemaakt om te worden overtreden. Het armatuur in mijn huis bevindt zich bijvoorbeeld 136 centimeter boven het tafelblad. Ik hou van deze hoogte omdat ik dan niet recht in de lampen kijken

Ik heb gehoord dat anderen om dezelfde reden eettafelverlichting op 150cm plaatsen, maar ik vind dat een beetje te hoog boven mijn tafel naar mijn smaak.

Kent u de hoogte van uw eetkamerverlichting?

Eettafel lamp ideeën:

lamp boven eettafel, Hoe hoog hang je een lamp boven eettafel?, Loftdeur.nl
Opties selecteren
Close

Industriële beton Loftbar

Vanaf: 64,46