Dubbele Schuifdeur rail

 

 

Toen ik mijn huis ging renoveren, had ik al hele specifieke plannen in mijn hoofd over hoe ik wilde dat alles er uiteindelijk uit zou gaan zien. Het probleem alleen nu was om alle juiste materialen te vinden om mijn droom uit te laten komen. Mijn visie voor mijn huis was namelijk niet de meest gewone visie. Ik hou nu eenmaal van minimalisme en dat mijn huis er altijd opgeruimd uitziet. Het probleem met dit soort ontwerpen is dat je weinig spullen in je huis kunt hebben, of dat je niet veel spullen in zicht wilt hebben, maar ik ben ook iemand die van lezen en tv kijken houdt, dus de vraag was: Hoe ik toch een opgeruimde indruk zou kunnen creëren en tegelijkertijd ook nog van mijn boeken en televisie zou kunnen genieten? Deze rust in het ontwerp creëren was mijn grote uitdaging.

Ik bedacht dat het misschien een oplossing zou zijn, als ik alleen maar een gedeelte van mijn interesses zou kunnen laten zien. Bijvoorbeeld alleen maar mijn mooie boeken of anders alleen maar mijn televisie. Dit zou op zich al veel meer rust en een meer opgeruimde sfeer creëren. Nu ik dit idee eenmaal in mijn hoofd had, moest ik alleen nog maar de juiste materialen vinden.

De normale schuifdeuren die ik kende waren nu niet iets waar ik echt enthousiast over was. Maar ik gaf niet op en ik begon op internet  te zoeken naar een betere optie. Gelukkig vond ik die al vrij snel bij loftdeur.nl. Hier kon ik een schuifdeursysteem kopen wat geschikt is om welke stijl deur die ik verder ook kies op te hangen. Een simpel schuifdeur beslag wat gelijk al een minimalistische uitstraling heeft en mij de mogelijkheid geeft om een deur design van mijn smaak uit te kiezen en ik denk dat dit me gelukt is, zoals je misschien wel op de ingestuurde foto kunt zien. De Schuifdeur hangers van loftdeur.nl hebben me hierbij enorm geholpen. Door schuifdeuren met deurrails te installeren heb ik kasten kunnen creëren die ik kan afsluiten wanneer ik dat wil en ik hoef nooit mijn boeken en tv op hetzelfde moment te laten zien.

Het is op zich een simpel systeem wat ik op een wat ingewikkeldere manier heb gebruikt. Ik wilde namelijk de optie hebben om de deuren over de hele wand te kunnen gebruiken. Ik was er niet zeker van dat dit kon, maar toen ik contact met de jongens van loftdeur.nl opnam kwamen we er al snel uit.  Ze verzekerden me dat met dit schuifdeur beslag systeem dit geheel mogelijk was. Fantastisch We hebben gewoon 3 deurrails naast elkaar gehangen en voilà het werkt als een trein en ik helemaal gelukkig.

De schuifdeur hangers die ik gebruikt heb zijn de zwarte rechte deurslides en ik was in totaal zo´n 485 euro kwijt. De moeite waard als ik het zeg. Ik heb natuurlijk wel apart de deuren moeten aanschaffen en zoals je ziet een prachtig resultaat voor relatief weinig geld. Iedereen (niet alleen ik) dol enthousiast, bedankt loftdeur.nl.

Winkelwagen
Scroll naar boven