Deurstoppers

Toont alle 11 resultaten

Deurstoppers

Stop! Je staat op het punt om een deurstopper van Loftdeur te bestellen. Dit is een grote keuze in het leven, we begrijpen dat je hier even de tijd voor wilt nemen. Het komt immers niet iedere dag voor dat je een deurstopper zult kopen. We helpen je graag verder om deze stop, herstel STAP te nemen. Denk je alles al te weten, laat ons je dan niet stoppen om een keuze te maken. Alle gekheid  op een blokje, herstel STOKJE; dat deze producten onmisbaar zijn in huis is natuurlijk een open deur…

Controversiële geschiedenis van deurstoppers

Niets ten nadele van Wikipedia, het is wel een feit dat momenteel de Nederlandse versie beweert dat deurstoppers in 1963 zijn uitgevonden door Steve North. Dit vonden we vrij recent, de Engelse pagina noemt dan ook Osburn Dursey, die in 1878 een patent verwierf op zijn uitvinding. Al lange tijd ervoor kende we uiteraard al de bekende ‘wig’ van hout die je onder een deur kunt steken. De functie van een deurstop is minder controversieel; deze dient om een deur open te houden of om de muur te beschermen. Er zijn modellen die direct op wand of het kozijn bevestigd worden. Dit waren oorspronkelijk leren lapjes met een zachte opvulling, nu zijn het meestal rubberen doppen. Onze stoppers zijn verplaatsbaar met verzwaring, er is dus geen montage vereist.

Een deurstop voor iedereen

Betaalbaar, luxueus en uiterst functioneel. Het zou onze officiële mission statement kunnen zijn, onze collectie deurstoppers is het ultieme symbool van deze kenmerken. Voor iedere interieurstijl is er een geschikte deurstop leverbaar. Klein en subtiel, of juist groter om stevige deuren een halt toe te roepen. Lager, hoger, in strak zwart of glanzend chroom. Heb je reeds andere producten van Loftdeur in huis? Dan zul je hier ongetwijfeld het laatste deel van de puzzel vinden om de inrichting compleet te maken.

Winkelwagen

Test

Welke kleur zoek je?

Filteren op eigenschap

Scroll naar boven