Wanneer je op een loft woont, of een reguliere woning op een bijzondere wijze wilt inrichten is de keuze voor een schuifdeur snel gemaakt. Door een boeren schuifdeur systeem op te hangen transformeer je elke kamer naar een exclusieve ruimte waar je graag tijd zult doorbrengen. Een boeren schuifdeur systeem is te installeren in een particuliere woning, op kantoor, in de horeca en buiten bij een schuur of tuinhuis. Hoe werkt een boeren schuifdeur systeem en waar moet je beginnen?

Wat is een boeren schuifdeur systeem?boeren-schuifdeur-systeem

Een boerenhouten schuifdeur is een solide houten paneel die op maat gemaakt wordt op basis van aangeleverde specificaties. Het betreft een natuurlijk houten product met een lange levensduur en een unieke uitstraling. Een groot voordeel van een boeren schuifdeur systeem is de mogelijkheid tot maatwerk. Je kunt het boeren schuifdeur systeem aan vrijwel elke wand ophangen mits het materiaal niet poreus is en het draagvermogen voldoende is. Het boeren schuifdeur systeem is de combinatie van een boerenhouten schuifdeur met een stalen schuifdeurbeslag.

Schuifdeurbeslag

Een boeren schuifdeur systeem wordt opgehangen aan een schuifdeurbeslag. Dit is een set bestaande uit een schuifdeurrails, rollers, beugels, vloergeleiders, deurstoppers en schroeven. De meeste onderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal met een keuze voor zwart staal met een poedercoating en RVS staal met een licht metalen uiterlijk. Het is van belang dat al deze onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd om ervoor te zorgen dat het boeren schuifdeur systeem perfect schuift zonder frictie.

Zelf een boeren schuifdeur systeem bevestigen

Het ophangen van een boeren schuifdeur systeem is eenvoudiger dan je wellicht zult denken. Met een beetje voorbereiding, een kwalitatief hoogstaand schuifdeurbeslag en een boerenhouten schuifdeur die op maat is gemaakt kan vrijwel iedereen met een beetje handigheid en inzicht een boeren schuifdeur systeem zelf ophangen op elke locatie. Bekijk het complete assortiment in de webshop.

  • Leren Handgrepen

    Oorspronkelijke prijs was: €7,95.Huidige prijs is: €4,95.
  • Schuifdeursysteem Recht

    Oorspronkelijke prijs was: €135,00.Huidige prijs is: €101,25.
    25% Korting
Winkelwagen
Scroll naar boven